Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

ImpressionFineer

ImpressionFineer biedt een eigentijdse collectie van de mooiste houtfineren. Een uitgebreid assortiment, dat door onze dealers direct uit voorraad geleverd kan worden.

Fineer is een charmant stukje natuur in het interieur en zorgt voor een eerlijke en duurzame beleving van hout. De natuurlijke uitstraling wordt bereikt met een minimaal gebruik van authentiek materiaal, een milieuverantwoorde keuze dus.

Elke plaat heeft zijn eigen, unieke uitstraling.

De gehele ImpressionFineer collectie bestaat uit drie verschillende lijnen:

  • Naturals

Hout direct uit de natuur. Het fineer wordt gesneden, gevoegd en op een drager verwerkt.

  • Advanced

Nadat het fineer geschild is geven we dit nog een extra bewerking mee. Te denken valt aan borstelen, of een bewerking met een lijnzaag. Maar ook roken of inkleuren is een mogelijkheid. De fineren worden op een drager verwerkt.

  • Finished

Het natuurlijke fineer wordt voorzien van een bepaalde lak, zodat verdere afwerking nauwelijks nodig is. Het fineer, dat op een drager wordt aangeleverd kan direct op de juiste maat worden gezaagd en worden voorzien van een eveneens gelakte fineerband. Een snelle oplossing om de natuur in huis te brengen.

De diverse collecties zijn met zorg samengesteld door variaties in fineertype gecombineerd met een bepaalde snijwijze en voegmethode. Zo bieden we voor elk interieur het juiste fineer, van zakelijk strak, via elegant getekend, naar robuust.

Fineer is zien, voelen en beleven. Bezoek daarom onze website www.impressionfineer.com

ImpressionFineer is een onderdeel van de Legit Forum Groep en uit voorraad direct verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Alldeco | Asilva | Deco-Nova | Decovisie | Drimensa | Iboma

algemene informatie

Services Houtfineren Adres www.impressionfineer.com/contact

E-mailadres verkoop@impressionfineer.nl Website impressionfineer.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.