Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

HECO-Schrauben

HECO-Schrauben GmbH & Co. KG in het Duitse Schramberg is een van de toonaangevende fabrikanten van schroef- en bevestigingssystemen voor de houtbouw en de beton- en metaalbouw. Alle producten worden bij HECO in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige houtschroeven, draadstangen, schroefankers en schroeven voor beton/hout en metaal/hout verbindingen met diameters van 2,5 mm tot 20 mm en lengtes van 10 mm tot 500 mm.

HECO Schrauben heeft 370 medewerkers in dienst en beschikt over een productie-oppervlakte van 20.000 m² verdeeld over de fabrieken in Schramberg en het Roemeense stadje Câmpia Turzii. Het totale jaarlijkse productievolume van HECO bedraagt ongeveer 1,5 miljard schroeven, die – afhankelijk van de toepassing – gemaakt worden van diverse staalsoorten. Daarnaast beschikt HECO-Schrauben in Schramberg over een eigen testlaboratorium, waar de schroeven getest kunnen worden; ook als onderdeel van de officiële toelatingen.

HECO heeft voor zijn productsegmenten alle vereiste certificeringen in de vorm van nationale of Europese Technische Goedkeuringen (ETA) of CE-kenmerken. Dat is niet voor niets, want innovatie, kwaliteit en veiligheid behoren tot de kernwaarden van de schroevenfabrikant.

In Nederland worden de HECO-producten op de markt gebracht door Jac. Lowie & Zoon bv.

Adresgegevens Nederlandse distributeur:

Jac. Lowie & Zoon bv
Korte Brinkweg 37B
3761 EC SOEST
Telefoon: 035 – 5415958
E-mail: office@lowie.nl

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Dr.-Kurt-Steim-Straße 28
78713 Schramberg
Duitsland
Telefoonnummer +49 (0) 7422 / 9 89-0 E-mailadres info@heco-schrauben.de Website www.heco-schrauben.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht