Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Festool

Festool produceert al bijna 100 jaar kwaliteitsgereedschap voor de gepassioneerder professionals. Ons elektrisch gereedschap staat voor betrouwbaar, duurzaam een robuust. Wij doen dit voor de echte vakmensen, zodat zij het mooiste resultaat kunnen behalen met het beste gereedschap.

Hoogwaardig  gereedschap

Al onze machines worden vanuit de praktijk ontwikkeld. Om de producteigenschappen exact op de concrete eisen af te stemmen, houden wij voortdurend contact met de professionele vakmensen. Verder hebben wij een traject van vier á vijf jaar voordat een product op de markt komt, zodat we aan de hoge eisen kunnen voldoen. Bij de productie van nieuwe machines staan een aantal onderdelen altijd centraal: innovatie, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Zo hebben wij een Work-app ontwikkeld die zich met vele Festool machines kan verbinden en de vakmens extra ondersteund bij de werkzaamheden. Een ander voorbeeld is de intelligente Kickbackstop die een aantal machines van ons hebben, de KickbackStop is een sensor die in een oogwenk herkent of de machine blokkeert en stopt de motor in een fractie van een seconde.

Service zonder discussie

Naast hoogwaardige machines bieden wij een uitgebreide service aan, genaamd Garantie all-inclusive. Na online registratie van een nieuwe Festool-machine (tot 30 dagen na aanschaf) is het de eerste drie jaar geheel verzekerd, wij vervangen zelfs slijtageonderdelen, accu’s en laders. Ook hebben wij een diefstalservice, in geval van een diefstal, vervangen wij de gestolen machine in de eerste drie jaar voor een gloednieuw apparaat (tegen een eigen bijdrage van €125,-).

Nieuwe machines

Onze nieuwste machines, nu verkrijgbaar bij uw dealer:

  • De accustofzuigers: CTC MINI/MIDI en de CTC SYS
  • De accu-afkortzaag KAPEX KSC 60
  • De invalzaag TS 60 K

U kunt op onze website meer informatie vinden over de nieuwe machines: www.Festool.nl

Ook bent u van harte welkom om onze Experience Center te bezoeken in ons hoofdkantoor in Waddinxveen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Coenecoop 2g
2741 PG Waddinxveen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 182 - 62 19 40 E-mailadres customerservice-nl@festool.com Website festool.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.