Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Durasein®

DecoLegno is jouw partner in solid surface

Het solid surface programma van Durasein® helpt jou bij het ontwikkelen van vernieuwende en originele interieurontwerpen. DecoLegno is exclusief distributeur van de collectie van Durasein® welke zich onderscheid met betoverende en spraakmakende dessins.

Thermisch vormbaar materiaal

De solid surface collectie van Durasein® bestaat voor 2/3 uit natuurlijke mineralen en voor 1/3 uit hoogwaardige acrylharsen en pigmenten. Het resultaat is een ijzersterk, thermisch vormbaar materiaal dat bovendien naadloos te verwerken is. Dit opent een wereld van creatieve mogelijkheden in interieurontwerp.

Ontdek de collectie

De solid surface collectie van Durasein® onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins, decors met levendige aders, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. Maar ook oppervlakken met fijne of grovere deeltjes die de beleving geven van glas, graniet of zandsteen korrels. In de webshop DECOLEGNO.NL kun je de hele collectie bekijken en vind je bovendien een productconfigurator waarmee je unieke Durasein® waskommen kunt ontwerpen en bestellen. 

Voordelen van Durasein® solid surface

Creativiteit is de drijvende kracht achter de collectie van Durasein®. De voordelen van een materiaal als solid surface zijn legio. Het ontwerpen van organische vormen ligt binnen handbereid omdat het materiaal thermisch vormbaar is. Voor een verwerking in grote lengtes is solid surface ideaal omdat het naadloos te verlijmen is. Daarnaast is solid surface antibacterieel, krasbestendig en makkelijk te reinigen.

Kijk voor meer informatie op DECOLEGNO.NL of neem contact op met DecoLegno via durasein@decolegno.nl

algemene informatie

Services Solid Surfaces Adres Rak 139
1551 NA Westzaan
Nederland
E-mailadres durasein@decolegno.nl Website decolegno.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.