Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Design Express

Van schets tot productie met Vectorworks interiorcad

Interieurbouwer, meubelontwerper of standenbouwer? Dan is interiorcad de software-oplossing die jij zoekt! Met interiorcad, de add-on module voor Vectorworks, combineer je namelijk ontwerp, presentatie, werkvoorbereiding en productie in één optimale workflow. Je creëert moeiteloos alle soorten kasten, zelfs die met schuine kanten, maar ook allerlei andere meubelobjecten met de meest onregelmatige vormen. Presenteren in 2D, visualiseren in 3D, het genereren van zaag-, stuk- en beslaglijsten en het omzetten van je werkvoorbereiding in CNC-bestanden. Vectorworks en interiorcad ondersteunen je productieproces van begin tot einde.

Laat je CAD het werk doen

Met de interiorcad module creëer je in geen tijd elke kast of vorm die jij wenst en dankzij de gebruiksvriendelijke interface bepaal je makkelijk onderverdelingen, materialen en fronten. Nadien selecteer je eenvoudig het gewenste meubelbeslag en verbindingselementen en voeg je bewerkingen toe zoals boringen, freesbewerkingen of CNC-macro’s. De up-to-date bibliotheken van interiorcad bevatten niet alleen het meest voorkomende meubelbeslag van o.a. Hettich, Blum, Häfele en Grass, maar je vindt er ook talloze kantenbanden en samengestelde plaatmaterialen met verschillende soorten kernplaten en fineren. Ontbreekt er volgens jou toch nog iets in dit ruime aanbod, dan kan je ook eigen bibliotheken definiëren en bewaren.

Wil je nog meer weten over interiorcad of ervaar je de veelzijdigheid en flexibiliteit graag zelf? Contacteer ons via [email protected] en wij helpen je op weg!

Over Design Express

Design Express is één van de belangrijkste software distributeurs voor ontwerpers in architectuur, interieur, tuin, landschap, stedenbouw en events, en telt intussen meer dan tachtig medewerkers in de Benelux, Frankrijk en Polen. Design Express beschouwt het als haar missie om ontwerpers te ondersteunen. Dat gebeurt zowel in de vorm van krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke software-oplossingen die de creativiteit van ontwerpers vrij laat als door het aanbieden van betrouwbare service.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Software/diensten Adres Oosthaven 8
2801 PB Gouda
Nederland
Telefoonnummer +31 182 75 66 60 E-mailadres [email protected] Website designexpress.eu/nl btw nummer NL 805.057.018.B01

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.