Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

CBM branchevereniging

De CBM is de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie. In totaal vertegenwoordigt de CBM ruim 450 leden. De variëteit in de ledenkring is groot: interieurbouwers, woonmeubelfabrikanten en toeleveranciers van halffabricaten die een meubelgerelateerde bewerking verrichten zijn aangesloten. Maar ook groothandelsbedrijven in meubelen en fabrikanten van grafkisten, scheidingswanden, stellingen, deuren, systeemplafonds en schilderijlijsten kunnen zich aansluiten bij de CBM.

Al deze leden worden vertegenwoordigd in het bestuur. Het bestuur  telt tien leden waarvan drie ook zijn vertegenwoordigd in het dagelijks bestuur. Daarnaast kent de CBM drie andere besturen waarin deelgroeperingen zijn vertegenwoordigd en er is een bestuur dat zich bezighoudt met bedrijfskundige en technologische aangelegenheden.

Missie
Ondernemers die hun nek uitsteken, zelfbewust zijn en nieuwe wegen durven in te slaan: aan hen is de toekomst. De missie vormt de koers en het kompas voor de toekomst. Passie, trots en vakmanschap zijn daarbij de onmisbare hoofdingrediënten.

Koninklijke CBM, branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie behartigt als businesspartner de belangen van haar leden en zet zich actief in voor een sterke creatieve maakindustrie voor wonen en werken.

algemene informatie

Services Branchevereniging Adres Westerhoutpark 10
2012 JM Haarlem
Nederland
Telefoonnummer 023 515 88 00 E-mailadres info@cbm.nl Website cbm.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.