Platform voor de interieurbouwbranche
Terug naar overzicht

Aangenaam Akoestiek

Het verbeteren van de akoestische leefbaarheid krijgt steeds meer aandacht en roept gelijk ook vele vragen op. Hoe verhoog ik de spraakverstaanbaarheid?, welke invloed heeft de akoestiek op welbehagen en productiviteit? wat is de nagalmtijd? Of het nu gaat om een restaurant, kantoor, schoolgebouw of spreekruimte, overal hebben de gebruikers behoefte aan akoestisch comfort.

Aangenaam Akoestiek is een collectie decoratieve en geluidabsorberende producten en voorziet je in het overzicht en de kennis om antwoorden te kunnen geven in akoestische vraagstukken.

Het AangenaamAkoestiek programma bestaat o.a. uit de volgende producten:

Mos |  PET-Vilt | Woodline| Isolatiemateriaal

Mos

Met de Mos-panelen breng je op eenvoudige wijze een goed geluidsabsorberende oplossing én een groene beleving in jouw project. Door de volle massa van het toegepaste Noors rendiermos hebben deze panelen een geluidsabsorberend vermogen en gaat het mos, bij de aansluiting van paneel tot paneel, in elkaar over. De panelen worden eenvoudig op een achtergrond verlijmd of geschroefd. Het mos is duurzaam gekweekt en is geheel onderhoudsvrij.

PET-Vilt

Deze akoestische oplossing, gemaakt van 100% polyestervezels, is uniek door zijn eenvoud. De panelen zijn zeer eenvoudig te verwerken, zijn licht in gewicht en bestaan voor 60% uit gerecyclede grondstoffen. Naast de 9 mm platen zijn er ook drie kleuren te verkrijgen in een 25 mm dikke variant voor een verbeterde geluidsabsorberende werking.

Woodline

Deze zeer eigentijdse wand- en plafondpanelen zijn zeer eenvoudig te monteren en geven jouw interieur een unieke uitstraling. Het fineer is verwerkt op zwart MDF en aangebracht op een basis van 9mm PET-Vilt. Door de open structuur van het PET-Vilt en de vrije ruimte tussen de latjes, is het Woodline paneel in staat om geluid te absorberen. Door een houten regelwerk achter het paneel te bevestigen en hier isolatiemateriaal in te plaatsen in het mogelijk om de geluidsabsorptie te verhogen. De panelen zijn onderling goed te koppelen door een kleine overstek van het laatste latje aan de zijkant. Hierdoor is in no-time een homogene wand te realiseren.

Isolatiemateriaal

Dit duurzame isolatiemateriaal is gemaakt van gerecycled katoen. Door de poreuze structuur en de hoge dichtheid is het materiaal goed in staat om het geluid te absorberen. Het materiaal is bedoeld als opvulling van de spouw achter akoestisch plaatmateriaal om de geluidsabsorberende werking ervan te verhogen.

Wilt u meer informatie over Aangenaam Akoestiek neem contact op met één van onze distributeurs via www.aangenaamakoestiek.nl/contact

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Decoratief plaatmateriaal Adres https://aangenaamakoestiek.nl/contact

E-mailadres contact@aangenaamakoestiek.nl Website aangenaamakoestiek.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.