Dekker Zevenhuizen

Maatwerk en toepassingen
Bij het ontwerp van een kantoor kiest u voor materialen van goede kwaliteit. Afhankelijk van de wens van de gebruiker stelt u daarnaast ook eisen aan de duurzaamheid, vormbaarheid en akoestiek van het materiaal. Dekker Zevenhuizen B.V. kan u voor elk kantoor de gewenste inrichting leveren en heeft een uitgebreid assortiment van materialen dat het bewerkt tot kantooroplossingen op maat:

Materialen
Samen met u zoekt Dekker het materiaal uit dat het meest geschikt is voor úw toepassing. Elk materiaal heeft immers zijn eigen kenmerkende eigenschappen:

Vorm, dikte en lengte zijn altijd op maat, vrijwel alles is mogelijk, zelfs langere lengtematen. Ook in kleur en structuur zijn de mogelijkheden groot, en is de keuze volledig aan u.

Advies
Zo biedt Dekker een oplossing voor elke eis en iedere vraag. Dankzij zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kan het bedrijf u zo nodig adviseren over het materiaal en de toepassing.Dus loopt u aan tegen een ontwerp- of inrichtingsprobleem? Leg het voor aan Dekker Zevenhuizen, specialist op interieurgebied.

Neem gerust contact op
Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Mail projecten@dznet.nl of bel 088 – 23 35 521 met de afdeling Projecten.
Kijk voor meer informatie ook op www.dekkerzevenhuizen.nl/projecten

Over Dekker Zevenhuizen
Al meer dan 86 jaar levert dit familiebedrijf producten van de hoogste kwaliteit. Dekker voldoet namelijk volledig aan de uitgebreide ISO-normen en is FSC-gecertificeerd. Bovendien is zijn fabriek een van de modernste en efficiëntste binnen de Europese bladenindustrie. Maatwerk van Dekker herkent u dan ook aan de perfecte afwerking.

Marktleider
Dekker staat niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit; het zet ook de trends. Als marktleider ontwikkelt Dekker voortdurend nieuwe producten die het interieur een heel eigen gezicht geven.

Dekker Zevenhuizen

Bezoekadres:
Nijverheidscentrum 2
2761 JP Zevenhuizen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Nijverheidscentrum 2, 2761 JP Zevenhuizen
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
IMS Werkendam BV