Platform voor de interieurbouwbranche
Meubel- en deurbeslagNieuws

Zwart is de finishing touch in het interieur

helm-02gt-gtl-h-wand-innenschiebetuer-mb-kopiëren
HELM GT-L 50 en HELM GT-L 80 nu ook in matzwarte uitvoering.

Tekst | Jan Mol

Beeld | Woelm GmbH

10 januari 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Voor de lezers van Profiel magazine behoeft Woelm GmbH geen nadere introductie. De Duitse kwaliteitsleverancier levert onder het merk KWS een complete range deurbeslag en accessoires en onder het merk HELM levert men schuifdeursystemen. Alles wordt in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, om de topkwaliteit waar Woelm om bekend staat te kunnen waarborgen. Ook de exclusiviteit van het design is daarmee gegarandeerd. Op de komende Polyclose kunnen professionals kennis maken met een aantal mooie ontwik-kelingen. We lichten graag een tipje van de sluier op.

Huisdeur stanggreep in matzwart.

Woelm GmbH stijlvol vertegenwoordigd op Polyclose 2022

HELM GT-L 50 en HELM GT-L 80 nu ook in matzwarte uitvoering

Lichte binnenschuifdeuren tot een vleugelge-wicht van 50 kg kunnen gerealiseerd worden met het HELM GT-L 50 systeem. Wie groter wil uitpakken, kiest voor HELM GT-L 80, waarmee vleugelgewichten tot 80 kg geen probleem zijn. Voor de echt zware toepassingen is het het HELM GT-S 150 systeem, voor vleugelgewichten tot een maximum van 150 kg. Het beslag voor deze systemen kan zowel voor gehard als gelaagd glas geleverd worden. Met bijpassende adapters kunnen ook houten vleugels toegepast worden. De GT-Serie is getest met 200.000 open- en sluitcycli naar DIN EN 1527:2013.

In de binnenhuisarchitectuur is een matzwarte afwerking nog steeds de hardst lopende trend. Het HELM GT-L 50/GT-L 80 systeem is nu ook verkrijgbaar in matzwarte uitvoering, met bijpassende handgrepen in deze trend-kleur. Kenmerken van het GT-L 50/GT-L 80 systeem zijn: geschikt voor houten en glazen deuren, een compacte constructie, zowel verkrijgbaar voor wandmontage als plafond-montage, naar keuze met inschuifklep en aanvullend de keuze uit passende KWS-hand-grepen, eveneens in matzwart.

Stijlvolle deurkrukken en handgrepen in matzwart

KWS biedt het complete deurkrukkenprogramma in aluminium, roestvrijstaal, messing, en alle mogelijke oppervlakken en kleurschakeringen tot en met speciale kleuren. Gloed-nieuw zijn de speciale kleuren antraciet en matzwart. Daarmee voldoet Woelm aan de vraag uit de markt om kwalitatief hoogwaardige interieurdelen in de laatste trendkleuren toe te kunnen passen.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht