Platform voor de interieurbouwbranche
Producten

Zoekfunctie vergemakkelijkt keuze

M86-D004_147206_rehau
Kantenband van Rehau.

Tekst | Tamara Brouwers

Beeld | Proloc

25 mei 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

In een paar stappen naar het juiste product

Proloc levert een breed scala aan hoogwaardige producten voor meubelmakers en interieurbouwers. Het ruime aanbod van lijmen, schuurmiddelen, kitten, verbinders en kantenband is nu nóg overzichtelijker. Zo vindt elke klant wat hij zoekt.

Het bedrijf is constant bezig met het verbeteren van de dienstverlening en het aanbieden van de beste producten. Zo heeft het bedrijf onlangs haar webshop vernieuwd, waarbij de zoekfunctie flink onder handen is genomen. Het doel van deze vernieuwing was om het klanten makkelijker te maken om de juiste producten te vinden.

Proloc past automatisch staffelkorting toe.

De vernieuwde zoekfunctie is uiterst gebruiksvriendelijk en snel. De klant kan simpelweg de productcode in de zoekbalk invoeren, en de webshop geeft automatisch het product weer. Hierbij worden zelfs suggesties gedaan om het zoeken nog gemakkelijker te maken. Als de klant op zoek is naar kantenband van bijvoorbeeld het kleurnummer U999, dan toont de webshop automatisch de beschikbare opties.

De verbeterde webshop is nu online.

De juiste structuur in slechts één klik

Als eenmaal de gewenste kantenband is gevonden, dan kan de daarbij passende structuur geselecteerd worden. De webshop geeft direct de enige optie weer die overeenkomt met de selectie. Dit betekent dat de klant geen tijd meer hoeft te verspillen met het bekijken van producten die niet aan de zoekcriteria voldoen.

Standaard staffel-korting op kantenband en fineerband

Om het voor klanten nog aantrekkelijker te maken om bij Proloc te bestellen, heeft het bedrijf standaard staffelkorting ingesteld op kantenband en fineerband. Deze korting wordt automatisch toegepast bij het bestellen van meerdere meters van hetzelfde product en afmeting. Om de prijzen te kunnen zien moet de klant ingelogd zijn. Een account aanmaken kan eenvoudig via de website.

De vernieuwde webshop ontdekken? Bezoek hiervoor onze website. Onder het kopje ‘Info & tips’ zijn handige tips te vinden over de staffelkorting en zaken als leveringsvoorwaarden. Zo wordt het nog makkelijker om te bestellen en loopt de klant geen korting mis.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht