Decoratief Plaatmateriaal
01:16
01-11-2018

Zie, voel en beleef

DecoLegno lanceert dit najaar een aantal unieke structuren Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Doordat gebruik gemaakt wordt van state-of-the-art print technieken in combinatie met geavanceerde perswalsen is de uitstraling van elke textuur levensecht en daarmee een verrijking voor ieder interieur- of meubelontwerp. 

ARES: Traditioneel stucwerk met mat en glans effect
Met vijf nieuwe, uni kleuren in de structuur Ares haakt DecoLegno in op de actuele interieur- en designtrends. Het ruwe gevoel van een betonnen muur komt terug in het reliëf van deze collectie, dat is geïnspireerd op de uitstraling van traditioneel stucwerk. Door het subtiele mat en glans effect speelt het oppervlak met licht en geeft het een verrassend effect. 

MOSAICO: Modische interieurs met de uitstraling van textiel
Modetrends inspireren voor het hedendaagse interieur. De nieuwste kleuren, innovatieve materialen en uitgesproken vormen worden gesignaleerd op de catwalk van vooraanstaande modehuizen. De structuur Mosaico heeft de uitstraling van hand gevlochten leer. De inspiratie voor deze collectie werd gevonden in het tijdloze design van luxe lederwaren en door middel van innovatieve technologieën vertaald naar DecorSpaanplaat. Met de klassieke kleuren diep zwart, helder wit, nacht blauw en parel wit creëert u een gevoel van luxe en design. De textuur Nadir doet denken aan die van een geweven stof. Door de optische melange van verschillende garens ontstaat een gemêleerd kleurenbeeld en een voelbare structuur. De lichte off-white en grijs tonen krijgen pit door subtiele donkergrijze details. Met zijn decoratieve waarde is deze stoffen textuur uitermate geschikt om toe te passen in retail-, hospitality- en particuliere projecten.

TIVOLI: Natuurlijke synchroon structuur
De gevlamde tekening in combinatie met de uitgesproken synchroon structuur van kwartierhout komt tot uiting in de structuur Tivoli. Wat de ogen zien, ervaren de vingers. De nieuwe kleur S144 heeft de look van Scandinavisch, blond hout en combineert makkelijk met de andere Cleaf texturen.

DUNA: Inspirerende landschappen
Landschappen die door erosie ongewone vormen aan nemen zijn de inspiratie voor de ontwikkeling van de collectie Duna. De textuur in dit decoratief plaat­materiaal vormt een schouwspel, in kleur én structuur, dat lijkt te zijn ontstaan door de slijtende werking van wind, stromend water en ijs. 

Gratis stalenservice
Zie, voel en beleef de nieuwe structuren van Cleaf door gratis A4 stalen aan te vragen via www.decolegno.nl.    

Binnenwerk partners

Geconfectioneerde meubelelementen