Platform voor de interieurbouwbranche
Zeven nieuwe ABS kanten in kopshoutoptiek

Zeven nieuwe ABS kanten in kopshoutoptiek

Nog natuurlijker, nog echter.

„Ziet er echt uit!“, om dit effect met decoratieve spaanplaten te bereiken, zijn er bij Ostermann nieuwe en uitermate levensecht uitziende ABS kanten in kopshoutoptiek verkrijgbaar. De kanten zijn in 7 verschillende kleurvariaties – direct uit voorraad – leverbaar en passen hierdoor perfect bij talrijke courante houtdecoren.  

„Is dat echt hout of niet?“, wanneer de keuken-, meubel- of interieurbouwer deze vraag gesteld krijgt, weet hij/zij dat er bij het kiezen van de kanten en de verwerking ervan weer bijzonder goed werk is geleverd. Want of het nu om massief hout of om een spaanplaat gaat, dit verschil merkt men dan alleen nog door de unieke typische geur van echt hout. Om dit bijzonder realistische effect te bereiken, zijn er nu bij Ostermann 7 nieuwe ABS kanten met een uitermate levensecht en daarmee extreem natuurlijk aanvoelende decoren in kopshoutoptiek leverbaar.

Langshout en kopshout vakkundig combineren

Wanneer er aan de lange zijde van een plaat een decorgelijkende kant en aan de kopzijden een in kleur passende kant in kopshout decor aangebracht wordt, is de spaanplaat optisch nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden. Om te zorgen dat de nieuwe kanten zo perfect mogelijk bij de verschillende houtdecoren passen, zijn de nieuwe kanten in 7 kleurvariaties – van wit tot bruin – en in de afmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 mm leverbaar.

Online bekijken en bestellen

De Ostermann Online-Shop is zeker de moeite waard. Hier kan men bijvoorbeeld een detailfoto van de 7 nieuwe kanten bekijken en de passende decorkanten voor de langshout zijde kiezen. Bovendien krijgt men bij het bestellen via de Online-Shop minimaal 2% internetkorting.

Meer informatie over de nieuwe kanten vindt men via het zoekbegrip „Highlights022020“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.