Platform voor de interieurbouwbranche
Zelf simpel een schuifdeur plaatsen met Intersteel

Zelf simpel een schuifdeur plaatsen met Intersteel

De massiefhouten Legno-deur wordt gecombineerd met een zwart ophangsysteem inclusief bijpassende schuifdeurkom en handgreep, en is beschikbaar in drie versies; Basic, Wheel of Classic. De deur is gemaakt van MDF en daarna wit gegrond, zodat er volop vrijheid is om de deur aan ieders individuele stijl en smaak aan te passen.

De Legno-schuifdeur is nieuw in het assortiment van Intersteel. De afmetingen van de schuifdeur zijn 211,5 cm hoog en 93 cm breed. De deurdikte is 38 mm. De ‘doe-het-zelf’ set is inclusief schuifdeursysteem en de bijpassende schuifdeurkom en handgreep. Het stalen ophangsysteem is voorzien van zwarte poedercoating. De deurstoppers, afstandhouders en de vloergeleider – nodig voor een goede geleiding van de schuifdeur – worden meegeleverd. Net als het bevestigingsmateriaal en een uitgebreide montagehandleiding.

erder introduceerde Intersteel de Cubo-schuifdeur – een deur met zwart aluminium profielen en een strakke industriële look. Deze DIY-schuifdeur heeft een open uitstraling door de vier eenvoudig te monteren glaspanelen die naar wens met transparant of met matglas worden geleverd. De Cubo-deur wordt geleverd met een stalen  ophangsysteem, voorzien van een matzwarte poedercoating en vanzelfsprekend wordt ook al het bevestigings­materiaal en een uitgebreide montage­handleiding meegeleverd.

Prijzen van een DIY-schuifdeurset variëren van € 399,- tot € 539,-

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.