Platform voor de interieurbouwbranche
Zeer precieze afkortzaagsneden en accupower voor de hele dag

Zeer precieze afkortzaagsneden en accupower voor de hele dag

De nieuwe accu-afkortzaag KAPEX KSC 60 van Festool

Wat hebben het leggen van vloeren, timmerbouw, construeren van gevels en interieurbouw gemeen? Heel eenvoudig: voor al dit vakwerk heeft men een compacte zaag nodig die precies, betrouwbaar en vooral veelzijdig is. De nieuwe accu-afkortzaag KSC 60 van Festool biedt dit allemaal en bevat ook nog eens de nieuwste generatie koolborstelloze motor.

Festool breidt zijn omvangrijke accu-assortiment consequent verder uit: de met accupower aangedreven KAPEX KSC 60 is oersterk en is dankzij een verstekhoek aan beide zijden tot 60 graden en een hellingshoek eveneens aan beide zijden tot 46 (rechterzijde) of 47 graden (linkerzijde) uiterst veelzijdig in het gebruik. Dankzij de tweevoudig gelagerde dubbele geleidekolom wordt een stabiele zaagbladgeleiding mogelijk gemaakt, wat leidt tot de meest precieze zaagsnedes. Het LED-schaduwlicht brengt de schaduw van het zaagblad als exacte zaaglijnindicatie over op het materiaal en biedt gelijktijdig een optimaal zicht op de afgetekende lijn. Naast de stofopvangzak wordt er een praktische zwaaihaak meegeleverd. Met de zwaaihaak kunt u makkelijk en nauwkeurig binnen- en buitenhoeken overbrengen op de zaag. Zo is precisie gegarandeerd.

Onvermoeibaar en mobiel

De KAPEX KSC 60 doet qua prestaties in niets onder voor de gesnoerde KS 60. Verantwoordelijk daarvoor is een perfect op elkaar afgestemd samenspel tussen accu en motor. “In de KSC 60 wordt de nieuwste generatie koolborstelloze EC-TEC-motor toegepast. Deze onderscheidt zich door een compacte constructie, gering gewicht en hoge efficiëntie”, zegt Boris Seyfried, productmanager op het gebied van zagen bij Festool. Met behulp van de toerentalkeuze kan de machine perfect worden aangepast op het materiaal. In combinatie met de hoogwaardige zaagbladen kan er uiterst nauwkeurig worden gewerkt. Het slimme dubbele-accusysteem zorgt voor meer doortrekkracht en reikwijdte en, biedt accu-power voor de hele werkdag.

Service met een hoofdletter

Naast innovatieve machines biedt Festool een service van uitstekende kwaliteit. Na aanschaf van een nieuwe machine kunt u namelijk profiteren van onze veelomvattende services van onze Garantie all-inclusive. Zo is de reparatie van uw nieuwe machine de eerste drie jaar helemaal gratis, zelfs accu’s, oplaadapparaten en slijtageonderdelen zoals koolborstels. Daarnaast wordt uw machine in geval van diefstal geheel vervangen (tegen een geringe eigen bijdrage). Om in aanmerking te komen voor de Garantie all-inclusive is het belangrijk dat de gebruiker de nieuwe machine zélf binnen dertig dagen na aankoop via hun MyFestool-account registreert. 

De nieuwe accu-afkortzaag KSC 60 is vanaf nu verkrijgbaar bij uw dealer.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.festool.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.