Zachte pasteltinten

Cozy living room interior with pastel pink blanket on a beige sofa standing against a wall with mountain wallpaper

00:53
29-08-2018

Zachte pasteltinten kantenband van Ostermann

Matte pasteltinten zijn de perfecte zomerkleuren in 2018. Ze zorgen voor lichtheid en frisheid en zijn met alle meubels te combineren. Ostermann heeft voor deze zomertrend natuurlijk de passende kanten.

Zachte pasteltinten zijn extreem veelzijdig. Ze geven modieuze grijze en zwarte meubels een bijzondere warmte en lichtheid. Ook in combinatie met witte meubelelementen of lichte houttinten brengen ze een typisch Scandinavische flair. Het verbaast dan ook niet, dat vrijwel alle platenfabrikanten licht matte pastelkleurige oppervlakken in hun assortiment hebben. Bij het zoeken naar de passende ABS kanten vindt de keuken-, meubel-, en interieurbouwer bij Ostermann, precies wat hij zoekt.

Ostermann levert gewoon uit voorraad
Onder de vele verschillende unikleuren in het Ostermann ABS assortiment vindt men talrijke trendy pasteltinten. De kantenspecialist beveelt in het bijzonder het zachte geel van de ABS kant Citronelle (bestelnummer 041.3091), het zachte oranje met de naam Mango (041.3199) of de subtiele nuances van ABS kanten Lavendel (041.4265) en Ijsblauw (041.5109) aan. De aanbeveling van Ostermann voor de ABS kanten Petrol (041.6052), Lila (041.4874) en het zachte groen van de ABS kanten Limoen (04B.6341) maakt het compleet.

Kanten vanaf 1 meter in iedere breedte tot 100 mm
Speciaal voor meubels in contrastkleuren is in de praktijk vaak slechts een kleine hoeveelheid aan kanten nodig. Hier is het dus een voordeel, dat Ostermann kanten al vanaf 1 meter, in iedere breedte tot 100 mm en in verschillende diktes levert. Het bestellen van kleine hoeveelheden heeft voor de meubel-, keuken- en interieurbouwer het voordeel dat er geen onnodige restanten ontstaan. Dit vereenvoudigt de opslag en voorkomt onnodige uitgaven. Voorraadartikelen voor 16:00 uur besteld, normaal gesproken de volgende werkdag in huis.

Meer informatie op www.ostermann.eu

Binnenwerk partners

Pivotica ProInvisible scharnier