Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Woonboerderij met een droominterieur

BW-week-40—Woonboerderij-met-een-droominterieur

4 oktober 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Woonboerderij met een droominterieur

In het Gelderse Duiven ligt een prachtige woonboerderij uit 1925 met een moderne werkruimte, authentieke stallen en een kapschuur. De boerderij werd door Esther van Duinen, van Coce Lifestyle and Interior, omgetoverd tot een woning met een droominterieur. Voor het maatwerk bracht ze een bezoek aan DecoLegno, om de passende textuur uit de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf te kiezen.

‘Farm Chique’

De stijl in de woning kreeg al snel de naam ‘Farm Chique’. Het interieur ademt allure en luxe, maar is tegelijkertijd rustig en tijdloos. In het interieurontwerp koos Esther voor natuurlijke materialen en kleuren, om het authentieke karakter van de boerderij perfect tot zijn recht te laten komen.

Maatwerk

Vanwege de schuine daklijnen en het oude pand, was maatwerk een belangrijke keuze in het interieurontwerp. Voor al het maatwerk koos Esther voor decoratief plaatmateriaal in de donkerbruine LM08 Tranché van Cleaf. Tranché heeft de natuurlijke uitstraling van fijn bezaagd eikenhout. En dat past mooi bij de authentieke elementen in de boerderij. Je ziet dit materiaal dus terug in al het maatwerk, zoals de kastenwand met gashaard, de keuken, afscheidingswanden en in de slaapkamer.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de LM08 Tranché? Bekijk de collectie via DECOLEGNO.NL

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht