Platform voor de interieurbouwbranche
Wij verkopen geen gebakken lucht

Wij verkopen geen gebakken lucht

Tekst: Tamara Brouwers   Beeld: GN Kantentechniek

“We konden gelukkig gewoon doordraaien. Verder bezorgen we veel met eigen vervoer, dus het contact met bestaande klanten blijft gelukkig.” Volgens Nefkens zijn de vooruitzichten voor zijn branche zijn vooralsnog prima. “Er is woningtekort, maar er worden nog steeds veel huizen verkocht. Daarnaast staat er wel veel woningbouw gepland.”

Door het ontbreken van vakbeurzen zijn noviteiten op het gebied van kantenband, lijmen en kantenaanlijmmachines minder zichtbaar. Ze zijn er volgens Nefkens echter wel. “De ontwikkelingen zitten vaak in details. Van verwerkingssnelheid, of een nieuwe aanpassing om de stofemissie te verbeteren.”

Snel schakelen en langskomen

Nefkens kan eigenlijk uren over kantentechniek praten en deelt zijn kennis graag. “Daarnaast bijt ik me gelijk in een opdracht vast. We kunnen met GN snel schakelen en ik kom het liefst zo snel mogelijk langs op locatie. We verkopen geen gebakken lucht, mensen merken dat.” Nefkens doet nog steeds veel zelf, zo rijdt hij dagelijks zelf naar zijn klanten in de omgeving. “Ik spring in de auto en breng het nog even, ook als het eigenlijk al vijf uur is.”

De trouwe klantenkring van GN groeit gestaag. Het bedrijf heeft daarom onder andere een service monteur kantenaanlijmmachines in dienst genomen en het bedrijf breidde zijn oppervlak vorig jaar uit van 200m² naar 400m². Deze extra ruimte is tevens gunstig bij het organiseren van de Demo-dagen. Deze open dagen vinden dit jaar voor de derde keer plaats, mits de situatie het toelaat. 

“We willen graag laten zien wat we in huis hebben, en nodigen fabrikanten uit om producten te laten zien die mensen waarschijnlijk nog niet kennen.” Dat is coronaproof mogelijk. “Bijvoorbeeld door vooraf aanmelden. Ik hoop dat we de dagen in juni of september kunnen organiseren. Er vragen nu al klanten en collega’s of we dit weer van plan zijn, dus de behoefte is er zeker!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.