Platform voor de interieurbouwbranche
‘Wij nemen de klant mee op reis langs de mogelijkheden van de interieurbouw’
Alles is maatwerk.

‘Wij nemen de klant mee op reis langs de mogelijkheden van de interieurbouw’

Harmeling Interieurs staat bekend om haar spraakmakende projecten. Dat heeft niet alleen met de kwaliteit van de geleverde interieurproducten te maken, maar het team van Harmeling zet ook graag een stap extra als het gaat om een goed contact. “Wij nemen de klant mee op reis langs de mogelijkheden van de interieurbouw,” aldus directeur Arjen Jansen.

Het bieden van interieuroplossingen op maat, blijft voor Harmeling de belangrijkste taak. Een van de meest recente projecten waar de interieurbouwer bij betrokken was, was het realiseren van het maatwerkinterieur voor het hoofdkantoor van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling in Rijssen. Een bijzonder gebouw dat misschien al wel 25 jaar in het bezit is van de familie Wessels, maar wel toe was aan een grondige opknapbeurt.

Alle meubels zijn gemaakt van notenhout.

De reden waarom Volker Wessels met Harmeling in zee ging, is volgens Jansen snel te geven. “Ons bedrijf is in Rijssen gevestigd. We hebben goede contacten met de familie Wessels, maar ook met de mensen van aannemer Bouwbedrijf Wessels Rijssen. De lijntjes zijn kort en toen zij in 2018 besloten het pand te renoveren, klopten ze bij ons aan.”

Architectenbureau Reitsema & partners, eveneens gevestigd in Rijssen, maakte het ontwerp en aan de hand daarvan kon men bij Harmeling beginnen met de productie van het interieur. “Het is allemaal maatwerk,” aldus Jansen. “Eigenlijk is het volledige interieur door ons gemaakt: pantry’s, kasten, balie, zitbanken, omkleding kern- en trappenhuis et cetera. De (geïsoleerde) kasten zijn daarbij in speciale glaswanden bevestigd. Dit zorgt voor een verrassend effect in het interieur.”

Volgens Jansen zijn alle meubels gemaakt van notenhout. Een rustieke, hoogwaardige houtsoort die perfect aansluit bij de stijl die VolkerWessels graag wil uitstralen en tevens goed past bij het pand. “Het gebouw is voor dit bedrijf belangrijk omdat dit het eerste eigen hoofdkantoor van het bouwbedrijf was en gebouwd is door (wijlen) Dik Wessels.”

Het renovatieontwerp van Reitsema sluit daar perfect op aan en is voorzien van veel bijzondere details die het totaalbeeld nog meer uitstraling geven. “Gedurende het traject hebben wij nog adviezen mogen geven over de technische uitwerking van het interieur. Uiteindelijk is er een hoogwaardig totaalpakket ontwikkeld waardoor een sfeer ontstaat waar de mensen van VolkerWessels met veel plezier in werken. Daarbij was het voor ons een eervolle taak om aan dit project deel te mogen nemen. De samenwerking, onder aanvoering van een prettige opdrachtgever, is dan ook uiterst plezierig verlopen.”

Wij zijn een echte klantenpartner.

Behalve deze opdracht voor VolkerWessels werkte het team van Harmeling Interieurs recentelijk nog aan een aantal prestigieuze projecten. Zo is het betrokken bij de realisatie van zowel het nieuwe hoofdkantoor van Rituals, als het House of Rituals in Amsterdam, het hoofdkantoor van Netflix, eveneens in de hoofdstad en het interieur van het kantoor van Coca-Cola in Rotterdam. Jansen: “Wij zijn een echte klantenpartner. Veel bedrijven kunnen dat uit eigen ervaring bevestigen en vertellen hun positieve ervaringen weer aan anderen. Dat stemt ons trots en is volgens mij de sleutel van het succes.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.