Platform voor de interieurbouwbranche
‘Wij gaan tijdens HoutPro+ graag het gesprek met de bezoekers aan’

‘Wij gaan tijdens HoutPro+ graag het gesprek met de bezoekers aan’

“Het is belangrijk dat HoutPro+ dit jaar weer doorgaat. In 2017 was de laatste editie en we mogen gerust stellen dat er in die tussenliggende jaren wel het een en ander in onze branche veranderd is”, aldus Jan Lombaerts, van Holland Laminati. 

De algemeen manager van de plaatleverancier laat weten dat het bedrijf in de afgelopen vijf jaar ook de nodige wijzigingen heeft ondergaan. Dit heeft onder meer te maken met de overname van Holland Laminati door de Vanca Group. Meerdere nieuwe merken hebben hun intrede gedaan en ´n compleet nieuw en gedreven salesteam bezoekt klanten door heel ´t land. “Wij verwachten veel (potentiële) klanten. Tijdens de beurs staan onder andere de gloednieuwe INTUS Collectie en de eveneens nieuwe Oakland fineercollectie van partnerbedrijf Placabois centraal. Daarnaast natuurlijk FENIX, SwissKrono en Innovus. Voldoende reden dus voor een nadere kennismaking.”

Introductie nieuwe INTUS collectie

Op de HoutPro+ zal Holland Laminati haar nieuwste collectie lanceren: INTUS, “Dit is een collectie samengesteld uit onder andere de Italiaanse merken SM’art, Lombardo en FENIX. Het is een brede collectie en bevat unieke exclusieve en toonaangevende designs verkrijgbaar in zowel HPL als melamine.”

Uitleg geven

De stand van Holland Laminati is ontworpen door Damaris Vermeulen, medewerker van het bedrijf. Volgens Lombaerts is het aan de ene kant een uiterst sobere stand van twintig vierkante meter met drie open zijdes, maar anderzijds is daarin ook een absolute eyecatcher verwerkt. Dat vraagt om een nadere uitleg. “Het wordt geen stand waar zomaar alle producten tentoongesteld worden. Wij willen vooral het gesprek met de bezoekers aangaan. Daarom is deze uitnodigend ingericht zodat mensen zich aangesproken voelen om nader kennis te komen maken. Wij geven liever uitleg bij onze producten dan dat gasten alleen maar plaatjes kijken of producten zien. Het gaat om het verhaal er achter.”

Perfecte timing

Lombaerts verwacht een grote opkomst tijdens de aanstaande beursdagen. “Zoals gezegd: er zitten vijf jaar tussen de laatste en de aanstaande editie. Ondanks de coronaperiode hebben veel bedrijven flink in collecties geïnvesteerd en hebben zich de nodige productontwikkelingen voorgedaan. Daarom is de timing om HoutPro+ nu te laten plaatsvinden gewoon perfect. Producenten en andere partijen uit de branche willen hun producten aan de markt tonen. Aan de andere kant zijn professionals razend nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en noviteiten. Het enthousiasme is groot en ik verwacht dat het een succesvolle editie beloofd te worden.”

HAL 5 – STAND 5118  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.