Platform voor de interieurbouwbranche
WIE WIL ER NAAR DE GRAND PRIX FORMULE 1 IN OOSTENRIJK? BAARS & BLOEMHOFF SPAARPLAN 2019

WIE WIL ER NAAR DE GRAND PRIX FORMULE 1 IN OOSTENRIJK? BAARS & BLOEMHOFF SPAARPLAN 2019

Het Baars & Bloemhoff Spaarplan gaat weer van start! Traditiegetrouw sluit het bedrijf ook dit jaar samen met de klanten feestelijk af. De samenwerking wordt gevierd en loyaliteit wordt beloond met prachtige cadeaus.

Marketing medewerker Nina Klijs vertelt er enthousiast over: “Bij elke €100, die wordt besteed, ontvangt de deelnemer één gratis spaarpunt. Deze punten kan men dan vervolgens inwisselen voor leuke cadeaus naar keuze voor alle medewerkers en hun collega’s!”

MAAK WEER KANS OP WAANZINNIGE WEEKPRIJZEN!

“Maar daar houden we het niet bij! Voor een periode van 10 weken, verloten wij wekelijks prachtige prijzen onder onze deelnemende klanten”, vervolgt Nina. “We zijn dan ook meteen goed van start gegaan met een Winterfeest in week 1 en we eindigen met een spectaculaire hoofdprijs. In de tiende week maken deelnemers namelijk kans op een geheel verzorgde reis voor twee personen naar de Formule l Grand Prix 2020 in Oostenrijk!” 

De eerste week van het Baars & Bloemhoff Spaarplan startte op 1 oktober, en hoe! Die week gaf Baars & Bloemhoff een Winterfeest-arrangement weg met allemaal
lekkere drankjes en hapjes. Dit arrangement is speciaal voor de komende winterdagen zodat men samen met het eigen team gezellig het jaar kan afsluiten. Baars & Bloemhoff komt naar jouw werkplaats en tovert deze op een dag naar keuze om naar één groot winterfeest. Benieuwd naar de andere prijzen? Houd de website van Baars en Bloemhoff dan goed in de gaten. Elke maandag wordt bekend gemaakt wat de nieuwe weekprijs is.

10 ACTIEWEKEN, 5 WEBSHOP ONLY PRIJZEN

Webshopklanten maken dit jaar dubbel zoveel kans op mooie prijzen! Nina: “Om de week verloten we de mooiste Spaarplan prijzen exclusief aan onze webshop klanten. Plaatst deze een online order met een waarde van meer dan €500,-, dan speelt de klant automatisch mee voor de weekprijs. Tijdens de overige vijf actieweken maakte men dan kans op de weekprijs met alle orders met een waarde van meer dan €500. Of je nou het liefst belt of mailt met jouw vestiging of een bestelling in de webshop doet, dat maakt helemaal niet uit. Dit is dé kans om in de prijzen te vallen.”      

Elke dinsdagmiddag om 12:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt via de website en social mediakanalen van Baars & Bloemhoff. 

 www.baars-bloemhoff.nl  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.