Platform voor de interieurbouwbranche
Watervaste, innovatieve ultramatte lak met visgraat toegevoegd aan het assortiment
Het Lindura-assortiment wordt uitgebreid met visgraatopties! Vanaf 1 april 2022 is de collectie in acht kleuren verkrijgbaar. (Eik classic olijfgrijs, 8926)

Watervaste, innovatieve ultramatte lak met visgraat toegevoegd aan het assortiment

MEISTER presenteert haar nieuwe Lindura-assortiment, die vanaf 1 april 2022 verkrijgbaar zal zijn. Daarnaast is er spannend nieuws wat betreft het assortiment Rigid Core-vloeren.

Verdere ontwikkeling op technisch gebied

De duurzame houten vloeren uit het Lindura-assortiment hebben niet alleen wat betreft het uiterlijk een update gekregen, maar zijn vooral op technisch gebied verder ontwikkeld. Dankzij de talrijke nieuwe productkenmerken is het voor iedereen een zeer interessante keuze. De kasteelplanken uit de collectie HD 400 (12 zijn natuurgeolied, 12 zijn met ultramatte lak) zijn voorzien van een AquaStop-impregnering van de randen. Dit maakt ze tot 24 uur watervast en geschikt voor vochtige ruimtes. Dat geeft nog meer zekerheid voor de keuken en de vloer maar u begrijpt het al: het is dus ook mogelijk om ze als badkamervloer te gebruiken. Alle vloerproducten beschikken bovendien over een bewezen antibacteriële werking.

Geoptimaliseerde Wood-Powder-kleuren geven de Lindura-producten een meer natuurlijke en minder rustieke look. (Eik authentic, 8915)

Ultramatte lak en lichtere Wood Powder

De geoptimaliseerde natuurgeoliede vloerdelen uit de ‘Weartec Nature’-serie creëren dankzij het ademend vermogen en vochtregulerende eigenschappen een gezond leefklimaat. Door de innovatieve ultramatte lak (Duratec Nature), die tot diep in de individuele poriën wordt aangebracht, ontstaat een sterk verbeterde vlekbestendigheid met antivingerafdrukeffect en een hoge bestendigheid tegen microkrassen en slijtage. Tegelijkertijd profiteert de gebruiker dankzij Duratec Nature van een unieke ultramatte look, waardoor een aangename sfeer wordt gecreëerd en de vloer zeer natuurlijk aandoet. Naast de olie en de lak is ook de voor het Lindura-assortiment zo kenmerkende Wood Powder herzien en wat betreft kleur geoptimaliseerd. De uitstraling is nu helderder, waardoor een harmonischer samenspel met het hout ontstaat. Ook wordt hiermee een meer natuurlijke en minder rustieke totaalindruk gecreëerd.

Nieuw visgraatformaat

Naast de twee kamerbrede kasteelplankformaten (2200 x 270 mm/2600 x 320 mm) zal vanaf 1 april 2022 ook een verfijnder visgraatformaat verkrijgbaar zijn (700 x 140 mm).

De acht oppervlakken met ultramatte lak zijn qua kleur perfect om te combineren met de HD 400-collectie, maar kunnen ook goed individueel worden toegepast, als prachtige weerspiegeling van de visgraattrend in een duurzaam en hulpbronnen-besparend houten vloerconcept. Deze vloeren uit het Lindura-assortiment zijn niet alleen interessant omdat we zuinig om moeten springen met onze beschikbare natuurlijke grondstoffen, maar ook omdat de vraag naar duurzame producten steeds verder toeneemt. In vergelijking met standaard lamelparket wordt voor de Lindura-producten slechts één achtste van onze waardevolle hout als grondstof gebruikt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.