Platform voor de interieurbouwbranche
Waterbesparing en extra hygiëne met handsfree kranen

Waterbesparing en extra hygiëne met handsfree kranen

Met de toenemende bewustwording dat schoon water kostbaar is, willen we allemaal graag zoveel mogelijk water besparen. Helaas zijn de meeste kranen die we kennen niet zuinig in watergebruik. Daar komt nu verandering in, als het aan Linum Europe ligt. Zij zijn officieel distributeur van de vermaarde handsfree kranen van DMP Electronics uit Italië, stuk voor stuk gebruiksvriendelijk, hygiënisch, waterbesparend en bovenal… zeer esthetisch van vormgeving.

Robbie Naessens, marketing manager bij Linum Europe, is er helder over: “De Hello Dual Sensor kraan van DMP Electronics is de oogappel van de interieurontwerper, vanwege de schitterende vormgeving en de mogelijkheid om deze qua kleur aan het interieur aan te passen. Standaard komt dit model in zwart, wit en chroom.” 

Volledige actievrijheid gegarandeerd
De Hello Dual Sensor kraan is uitgerust met sensoren die een volledige actievrijheid toelaten. “De start-stop sensor wordt geactiveerd bij frontale benadering en is zeer geschikt om pannen te vullen. De Eco-Jet sensor onderaan zet de kraan in werking bij benadering van onderen, ideaal voor het spoelen van de handen of het reinigen van keukengerei, groenten en fruit”, aldus Naessens.

De Hello Dual Sensor kraan is gericht op de semi-professionele, stijlvolle en moderne privékeuken, maar doet het ook erg goed in keukens binnen de utiliteit, zoals bijvoorbeeld kantoren met een eigen pantry of keukenunits in winkelbedrijven. Waterverspilling is definitief verleden tijd en omdat de kraan niet aangeraakt hoeft te worden, is een betere hygiëne gegarandeerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.