Platform voor de interieurbouwbranche
WAGNER helpt mee in de strijd tegen het coronavirus

WAGNER helpt mee in de strijd tegen het coronavirus

  • ALLE expertise is door WAGNER ingezet om de infectieketen mee te helpen doorbreken.
  • Grondige, grootschalige en snelle oppervlaktedesinfectie is perfect mogelijk met de WAGNER spuittechnologie.

 

Om het coronavirus in bedwang te houden is het essentieel dat de infectieketen wordt doorbroken: Bijv. door sociale afstand EN door zorgvuldige hygiëne.

WAGNER coronavirus

WAGNER heeft hierin meegedacht en vanuit alle expertise die in huis is, een spuitapplicatie ontworpen waarmee een grondige en snelle desinfectie gewaarborgd kan worden. Zelfs op moeilijk bereikbare plekken, of juist in de kleinste hoekjes en gaatjes.

Het gaat om een efficiënte en effectieve spuittechnologie, voor diverse faciliteiten en openbare gebouwen, werkplekken, kantoren ed. Vooral handig in situaties waar ook personeel en tijd schaars is.

WAGNER coronavirus

Dr. Bruno Niemeyer, CEO van de WAGNER Group legt uit: ‘Ons doel is om onze expertise in oppervlaktetechnologie te gebruiken om in de frontlinie te helpen in de strijd tegen het coronavirus – bij de desinfectie van openbare gebouwen, sanitaire ruimtes, kleedkamers, bussen, treinen, trams ed.’.

WAGNER coronavirus

Op deze manier heeft WAGNER gereageerd op de oproep van Dr. Michael Ryan, uitvoerend directeur van de ‘World Health Organization (WHO) / Wereldgezondheidsorganisatie’, die opriep om de onmiddellijke verspreiding van de pandemie tegen te gaan. Er is in korte termijn expertise bijeen gebracht en er zijn voldoende apparaten ter beschikking gesteld.

#SPRAY2PROTECT #BLIJFGEZOND #WAGNER!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.