Platform voor de interieurbouwbranche
Waarde toevoegen als focus
Enthousiasme tijdens een eerdere editie van de Maatwerk Awards.

Waarde toevoegen als focus

Primeur voor ecologisch plaatmateriaal

Baars & Bloemhoff is jarig! Op HoutPro+ viert de leverancier het 50-jarig jubileum. De stand is daarom extra feestelijk. Natuurlijk worden verschillende noviteiten uitgebreid in het zonnetje gezet, terwijl de Maatwerk Awards ook veel aandacht krijgen. Sales manager Henny Woons: “We willen een strategisch partner zijn voor onze klanten en waarde toevoegen aan elkaar’s bedrijfsresultaten.”

Baars & Bloemhoff is meer dan alleen een groothandel. “Kwalitatieve producten blijven essentieel, maar goede communicatie en meebewegen met elkaars ontwikkelingen zijn minstens zo belangrijk. Dus naast het samen realiseren van mooie projecten, zijn we er ook om pijnpunten te verhelpen en kennis te delen. Alleen zó kun je elkaar versterken.”

Gefineerde balken van Astrata Slats.

Verbinding tussen talent en bedrijf

Eén van de belangrijkste pijnpunten in de interieurbouw is het personeelstekort. Daarom kiest Baars & Bloemhoff ervoor om zich met de vierde editie van de Maatwerk Awards te richten op de ‘Battle for Talent’. “Voor deze editie gaan we stad en land, werkplaats en vakopleiding, zagerij en kantine af op zoek naar talent.” 

Van de gevestigde namen die met hun interieurs hoge ogen gooien tot aanstormend talent dat net om de hoek komt kijken; de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards zijn er om te ontdekken en te verbinden. “Op deze manier willen we niet alleen de hele branche in het zonnetje zetten, maar ook elke (beginnende) meubelmaker en interieurbouwer een kans geven om zichzelf in de kijker te spelen als de ideale werkgever óf werknemer.” 

Op HoutPro+ plaatst de jarige groothandel onder andere oud-winnaars opnieuw op een voetstuk met een Wall of Fame en is er een expositie van zes topstukken van HMC-studenten waarop live gestemd kan worden.

Baars & Bloemhoff introduceert 100% gerecyled plaatmateriaal.

!00% gerecycled hout

Tijdens het evenement in Den Bosch draait het uiteraard ook om mooie producten. Woons: “Ons grootste nieuws is een totaal nieuw merk. Dit ecologische en duurzame plaatmateriaal bestaat uit 100% gerecycled hout. Daardoor is het materiaal van de Italiaanse fabrikant al bijzonder, maar dat geldt ook voor het design. Prachtige dieptestructuren en mooie kleuren kenmerken het materiaal, dat we op een bijzondere manier op onze stand zullen laten zien. Met dit nieuwe merk willen wij opnieuw meedenken met onze klanten, voor wie duurzaamheid en design steeds belangrijker worden.”

Naast het nieuwe merk zijn er ook andere merknamen van Baars en Bloemhoff vertegenwoordigd. De gefineerde balken van Astrata Slat’s, UNILIN Master Oak, met zijn matte finish en de luxe, elegante en verfijnde structuur van eiken en FENIX NTM® BLOOM, verrijkt met een nieuwe kerntechnologie, waarvoor nieuwe kleuren zijn ontwikkeld. Daarnaast is het lijmassortiment van het bedrijf verder uitgebreid. “Tijdens de beurs gaan we graag in gesprek met de interieurspecialisten om hen te vertellen over onze nieuwe producten en de mogelijkheden ervan. Maar horen we ook graag voor welke vraagstukken ze een oplossing zoeken want samen kijk je namelijk anders naar uitdagingen. En dat maakt dat we samen succesvoller en verder komen”

HAL 5 – STAND 5310  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.