Platform voor de interieurbouwbranche
Waar laat ik mijn spullen? Hoe laat ik de rommel slim ‘verdwijnen’?
Geen zin meer om te werken? Wel, dan verdwijnt het bureau. Zo makkelijk is het leven tegenwoordig.

Waar laat ik mijn spullen? Hoe laat ik de rommel slim ‘verdwijnen’?

Een simpele oplossing voor flexibel ruimtegebruik

Blum kennen we al jaren van een uitgebreid en kwalitatief gamma aan scharnieren, ladesystemen en klapdeursystemen. Nu voegen ze er met REVEGO nog een nieuwe categorie aan toe: pocketsystemen. We hebben het hier over dé toekomst op het vlak van flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden schept in de interieurwereld.

Natuurlijk is Revego makkelijk te monteren. (Beeld: Blum)

In steeds meer woningen worden keuken, eet-, woon- en werkruimte gecombineerd in één moderne open ruimte. Met dit nieuwe vouwschuifdeursysteem is het mogelijk om in een handomdraai een thuiskantoor, keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen. Op die manier creëert iedereen die soms worstelt met de juiste invulling van de eigen vierkante meters de perfecte huiselijke sfeer. 

Technisch hoogstandje

REVEGO onderscheidt zich door het gebruiksgemak en bewegingscomfort dat de markt van Blum gewend is. Gebruikers zullen met zekerheid onder de indruk zijn van de aangename bediening van deze grote fronten. Met de TIP-ON bewegingstechniek opent de gebruiker de kastdeuren met een lichte aanraking en schuift ze volledig weg in de pockets naast de kast. De achterliggende ruimte is zo eenvoudig toegankelijk en de deuren zijn netjes weggeborgen. Het gemak dient de mens!

Altijd de juiste sfeer.

Om de ruimte terug af te sluiten, hoeft de gebruiker alleen maar op de deur te drukken om deze uit de pocket te halen. Zo schuift deze terug naar zijn gesloten toestand en met een klein duwtje is het geheel op elegante wijze afgesloten. In gesloten toestand verbergen de deuren perfect het hele meubel, de achterliggende ruimte en de pockets naast de kast. Opgeruimd staat nu inderdaad… netjes!

Het uniek one-touch deursysteem dat beschikbaar is voor zowel enkele als dubbele deuren overtuigt, niet in de laatste plaats door zijn volledig geïntegreerde techniek en vaste pocketbreedtes waardoor het met het grootste gemak in de meest uiteenlopende ontwerpen kan ingepast worden.  

Met REVEGO ontstaan er dus volledig nieuwe vormgevingsmogelijkheden voor kleine en grote ruimtes. Het nodigt uit tot creatieve mogelijkheden zonder grenzen. De interieurontwerpers kunnen hier met veel plezier mee van start.

REVEGO zal voor de markt beschikbaar zijn vanaf het najaar van 2022.  

OVER VAN HOECKE 
Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider.

Daarnaast creëerde het bedrijf met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar verschillende landen binnen en buiten de EU. Dankzij de inzet van meer dan 330 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.