Platform voor de interieurbouwbranche
Vrolijke begroeting van duizendste softwaregebruiker
Drukte op de stand van PaletteCAD.

Vrolijke begroeting van duizendste softwaregebruiker

‘Steeds meer kleinere bedrijven ook op zoek naar CNC machines’

“We hebben HoutPro+ als heel positief ervaren”, zegt Jeroen Smeets van PaletteCAD: “Sterker nog, het is boven verwachting gebleken. We kijken met een trots gevoel terug op onze deelname en zijn erg druk met de opvolging richting alle geïnteresseerde bezoekers.”

Op dinsdag was het al druk op de stand van PaletteCAD en deze bedrijvigheid hield aan tot vrijdagmiddag. “We waren met meer mensen en meer presentatietafels dan bij eerdere edities, maar nog steeds hadden we het erg druk. Nu we meer naamsbekendheid hebben, weten mensen ons beter te vinden. Ons harde werken heeft echt vruchten afgeworpen.” 

Zowel bestaande klanten als geïnteresseerde vakprofessionals, met wie we nog niet zaken doen, bezochten de stand. “We hadden onze ruimte in tweeën gedeeld. Aan de ene kant stonden onze presentatietafels, waar we uitleg gaven over onze producten. Aan de andere kant konden onze klanten een drankje doen en met ons kletsen. Dat beviel goed.” 

De duizendste klant werd verrast met confetti en campagne.

Smeets ervoer in Den Bosch dat veel bedrijven op zoek zijn naar een CNC machine. “Ook kleinere organisaties willen die stap maken. Tegelijkertijd sluiten ook steeds grotere bedrijven zich bij ons aan. Naast kleine en middelgrote ondernemers is er een toenemend aantal bedrijven waarvan 10 tot 15 werknemers PaletteCAD gebruiken.”

Vrijdagmiddag kon het bedrijf de duizendste klant begroeten. “Deze interieurbouwer werd verrast met confetti en campagne, daarnaast kreeg hij de software gratis. Het was een mooie afsluiting van de meest succesvolle beurs die wij ooit gedraaid hebben. We hadden zelfs 50% meer leads dan na ProWood.”  PaletteCAD is daarom zeker weer van de partij op de volgende editie van de beurs. “Dan staan we waarschijnlijk met een nog grotere stand!” 

De beursaanbieding van de softwarespecialist is na het uitbrengen van de offerte nog de hele maand geldig. “We houden er niet van om urgentie te creëren. De beursbezoekers kunnen nog eens rustig over ons aanbod nadenken.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.