Platform voor de interieurbouwbranche
Voordelen andere CNC techniek

Voordelen andere CNC techniek

Eigenaar Thomas Mac Lean: “Door de groei van de afgelopen jaren moesten we op zoek naar een nieuwe bedrijfslocatie. Deze vonden we in Zwijndrecht. Het is een modern en groot bedrijfsgebouw waar wij met een gerust hart verder kunnen met onze ambities.”

Mac Lean telt nu 16 medewerkers. Het nieuwe pand van 2.000m² biedt ruimte aan het magazijn, werkplaats, showroom en kantoren. In september geeft Mac Lean een openingsfeest met een BBQ. Hierbij is heel interieurbouwend Nederland van harte welkom.

De CNC techniek van Vitap

“Sinds kort zijn wij de officiële importeur van Vitap, een toonaangevende CNC machinefabrikant uit Italië. Hun doorvoer CNC biedt een hoop voordelen ten opzichte van de traditionele CNC machines. Ten eerste neemt deze zeker 50% minder ruimte in, in vergelijking met andere CNC machines. Daarnaast voeren wij het werkstuk horizontaal door. Dit resulteert in stabiliteit, flexibiliteit en een aanzienlijk lagere investering. Ook beschikt de Vitap Point K2 2.0 over het gepatenteerde DDT transport systeem (Double Dynamic Transport). Dit zijn CNC gestuurde plaatklemmen die het werkstuk zeer accuraat doorvoeren. Tot slot zijn alle frees-, groef- rijboor-bewerkingen mogelijk. Kortom, een compacte, solide en CNC bewerkingsmachine met vrijheid in zowel de X, Y en Z as.”

Hebrock blijft doorontwikkelen

Mac Lean werkt ook met de machines van Hebrock. “Omdat zij al een aantal jaar bij de Altendorf Group horen, valt met name het design van de machines op. Net als de ontwikkeling van de aggregaten en de algemene prestaties van de machines. De K serie, beschikt sinds kort over een dubbel zaagaggregaat. Met het door Hebrock zelf ontwikkelde zaagsysteem kan men tot 15 meter per minuut doorvoersnelheid kiezen.”

Optioneel is een combi-radiusschraper, oftewel met een aggregaat en zowel een R1 als een R2 schraapmes. Voor alle Hebrock machines is er een Barbaric retoursysteem. Van een volledig geautomatiseerde CNC machine met omkeerfunctie en diverse afstapelplekken tot een eenvoudige retourband. Mac Lean: “Wij leveren graag een oplossing op maat, waarbij gekeken wordt naar de specifieke eisen en wensen van de klant.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.