Platform voor de interieurbouwbranche
Voor elke toepassing de juiste verlichting

Voor elke toepassing de juiste verlichting

LED oplossingen van Ostermann

Verlichting is een onmisbaar onderdeel van het moderne meubeldesign geworden. Om meubels en ruimtes met verlichting in de spotlight te zetten, heeft Ostermann een uitgebreid assortiment aan LED oplossingen met passende, comfortabele bedieningsconcepten.

Voor de indirecte verlichting middels LED strips zijn er 10 verschillende aluminium lichtkanalen Sub Line en 6 verschillende kunststof lichtkanalen Eco Line beschikbaar. Hier vindt de keuken-, meubel en interieurbouwer gegarandeerd het passende profiel voor zijn designidee met licht: van klassieke inbouwprofielen, hoekprofielen tot opzetprofielen en flexibele profieloplossingen. Bijzonder vermeldenswaardig zijn de aluminium LED komgrepen, waarmee zelfs meubelkleppen voor de indirecte verlichting gebruikt kunnen worden.

Nieuw: een selectie profielen nu ook leverbaar in zwart

In combinatie met echt houten oppervlakken, maar ook in wit of donker meubilair ziet men steeds vaker zwarte metalen profielen. De modellen Sub Line 1, 3, 4 en 10 en een selectie aluminium LED komgrepen zijn bovendien ook in de trendy oppervlakte „zwart geëloxeerd mat“ leverbaar.

LED strips zijn leverbaar in verschillende varianten. Behalve het aantal LED ́s per meter kan men in de Ostermann Online-Shop ook kiezen uit verschillende warmtes en de lengte alsook talrijk toebehoren.

 

LED strips

Open of gesloten? Dimbaar of niet dimbaar? 30, 60 of 120 LED ́s per meter? En welke lichtkleur? Ostermann biedt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een uitgebreid assortiment in LED strips aan. Voor het gebruik in open armaturen zijn er gesloten strips leverbaar. Voor het inbouwen in de Sub Line en Eco Line aluminium lichtkanalen zijn er open LED strips in verschillende warmtes en met 30, 60 dan wel 120 LED ́s per meter. Diverse varianten kunnen gedimd worden of zijn in één kleur of met geïntegreerde kleurwissel leverbaar. Met de Versa Super Plus biedt Ostermann de keuken-, meubel en interieurbouwer bovendien een hoogwaardige, individueel in te korten en in beide richtingen te draaien oplossing voor de toepassing aan balies en decoratieve oppervlakken met zichtbare rondingen.

Toebehoren en schakeltechniek voor LED strips

Door de innovatieve schakeltechnologie is het ook voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer heel eenvoudig om zelf (complexe) verlichtingssystemen in meubel- en ruimte elementen te installeren. Voor het aanbrengen van LED strips is hiervoor een voorschakelapparaat nodig. De keuze in voorschakelapparaten is onder andere afhankelijk van de capaciteit van de LED strips.
De capaciteit wordt in Watt aangegeven. Indien nodig, kan er tussen het voorschakelapparaat en de LED strip nog een dimmer geplaatst worden. Om meerdere LED strips aan te sluiten,
kan men een verdeler tussen de dimmer en LED strips plaatsen. Welk toebehoren voor welke LED strip beschikbaar is, ziet men snel en eenvoudig in de Ostermann Online shop.

Een aantal lichtkanalen zijn ook met een zwart oppervlak leverbaar. Hier afgebeeld is het aluminium lichtkanaal Sub Line 4, Corner

 

Uitgebreid assortiment meubelverlichting

Bovendien, naast de hierboven beschreven producten, vindt men bij Ostermann een scala aan spots en lineaire lichten en talrijke intelligente, speciale LED oplossingen voor de meubelbouw. De producten zijn in talrijke varianten, lichtkleuren en oppervlakken leverbaar.

Meer informatie over het uitgebreide assortiment verlichting en bedieningsconcepten vindt men via het zoekbegrip „OSLED“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.