Platform voor de interieurbouwbranche
Voor elke situatie opslagsystemen op maat
Voor binnen leverde OHRA 50 strekkende meter draagarmstelling.

Voor elke situatie opslagsystemen op maat

‘Slanke maar buitengewoon sterke draagarmstellingen’

Draagarmstellingen maken het mogelijk om opslagruimte optimaal te benutten. OHRA is de Europese marktleider als het gaat om deze opslagsystemen. Voor De Koster Fijntimmerwerk leverde deze gerenommeerde fabrikant vier verschillende orders, om het hout efficiënt, eenvoudig en bovenal veilig op te slaan.

De buitenstelling van De Koster Fijntimmerwerk, geleverd door OHRA.

Berry Vanneer, Nationaal Accountmanager van OHRA Nederland: “Al meer dan 40 jaar specialiseren wij ons in opslagsystemen voor zware lasten in Europa. Onze draagarmstellingen onderscheiden zich van de standaard door het gebruik van warmgewalste stalen profielen voor alle dragende elementen. Door deze slanke bouwwijze ontstaat een compacte opslag op een klein grondoppervlak.”

Een goed doordacht product

Eind 2019 kwam OHRA in contact met De Koster Fijntimmerwerk uit ’s-Gravenpolder. Dit bedrijf maakt maatwerkmeubels, kozijnen, ramen, deuren, trappen, en verhandelt daarnaast speciale houtsoorten. “In eerste instantie was het bedrijf op zoek naar een oplossing voor binnenopslag”, aldus Vanneer. “Wij hebben toen 50 strekkende meter draagarmstelling geleverd, met een hoogte van vier meter en vijf opslagniveaus in de hoogte.” 

Eigenaar Marco de Koster: “We kenden het systeem van OHRA al wel en maakten een flinke groei door, daardoor wilden we de opslagruimte beter benutten. Het product is goed doordacht en ziet er prima uit. De constructie is daarnaast super solide. Soms wordt het zelfs belast met 2 ton aan hout en toch zie je er niets aan gebeuren. Ook als je er tegenaan rijdt zijn de stellingen niet meteen krom en er zijn geen scherpe uitsteeksels.”

Opslag keer op keer uitgebreid

De Koster was zo tevreden dat in het tweede kwartaal van 2020 een verzoek bij OHRA werd ingediend voor een buitenstelling met dakconstructie. Deze stellingen zijn verzinkt ter voorkoming van corrosie en werden door de klant zelf gemonteerd. 

De Koster: “Eerst kocht ik er één gevolgd door een tweede voor buiten. Daarna hebben we de stellingen buiten nog twee keer uitgebreid. Momenteel hebben we geen ruimte en geld meer beschikbaar, maar ik zou zo weer bij OHRA kopen. De samenwerking met Berry was erg prettig en het bouwpakket werd ook netjes compleet geleverd.” 

In eerste instantie leverde het bedrijf voor buiten 105 strekkende meters draagarmstelling van 6,5 meter hoog, met zeven opslagniveaus. Vanneer: “In de allerlaatste fase is dit zelfs nog uitgebreid met 65 strekkende meters, van 8,20 meter hoog en met zes opslagniveaus.”

“Het contact is prettig verlopen. De opdrachten waren voor ons redelijk standaard; slechts de dakarmen van drie meter lang, die De Koster koos, zijn iets langer dan gemiddeld verkocht wordt.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.