Platform voor de interieurbouwbranche
Voor de juiste lijmverbinding maakt u eerst even een online verbinding

Voor de juiste lijmverbinding maakt u eerst even een online verbinding

Het bedrijf heeft zich als doel gesteld om voor elke toepassing een geschikte lijm te leveren. Proloc werpt zich op als totaalleverancier voor producten waarmee de juiste verbinding gemaakt kan worden. Daarmee kunnen gebruikers van Proloc lijmen, kitten en andere verbinders voldoen aan de hoge verwachtingen van hun opdrachtgevers. Proloc staat nooit stil en ontwikkelt niet alleen haar producten steeds verder door, maar ook de manier om snel en gemakkelijk aan die producten te kunnen komen. De nieuwe webshop is daar een prachtig voorbeeld van.

Heldere informatie, overzichtelijk ingedeeld

Wat opvalt aan het uiterlijk van de Proloc webshop is dat de nadruk ligt op het snel kunnen vinden van het juiste product. De indeling in categorieën en de onderverdeling in groepen maakt dat klanten snel bij het juiste product kunnen komen. Proloc zegt zelf: “Ons leveringsprogramma is dermate compleet en omvangrijk, dat het wel nodig is om goed te categoriseren en onder te verdelen. Het voordeel van het gebruik van de webshop is namelijk dat je snel, op elk tijdstip en vanaf elke locatie je bestelling kunt doen. Ook op mobiele apparaten. Dat kan alleen maar snel en efficiënt als je binnen een paar klikken bij het juiste product bent aangekomen.”

Even registreren en alles is binnen handbereik

Klanten van Proloc hoeven zich alleen maar even te registreren via www.proloc.nl om daarna het volledige productengamma te kunnen benaderen. Nieuwe klanten melden zich via hetzelfde traject aan, waarna Proloc contact opneemt om kennis te maken. Het mooie van online bestellen is dat het doen van nabestellingen heel eenvoudig gaat. De webshop registreert achter de schermen elke bestelling en zorgt ervoor dat eerdere bestellingen met een druk op de knop op te roepen zijn. 

“Klanten kunnen nakijken wat zij eerder besteld hebben. Tot op zekere hoogte zijn ook eerdere bestellingen die zijn gedaan voordat de webshop in gebruik is genomen terug te vinden. Wanneer er voor een project bepaalde producten gekoppeld zijn voor een referentie, bijvoorbeeld een specifiek soort kantenband, dan kan de klant aanvinken dat de producten onder die referentie bij elkaar horen. Als de referentie goed staat aangegeven, zal Proloc altijd een extra controle doen bij een online order voor die referentie. Als er dan bijvoorbeeld afwijkend kantenband is ingevoerd, dan trekken wij even aan de bel”, aldus Proloc.

Samen op weg naar optimalisatie

Voor Proloc is het hebben van een webshop nieuw, voor de klanten een welkome aanvulling op de samenwerking met Proloc. Doordat Proloc de webshop vanaf de basis heeft kunnen opbouwen met alle kennis van vandaag, is er een bestelplatform ontstaan dat voldoet aan alle wensen en eisen die het hedendaagse online shoppen met zich meebrengt. Naast het grote gebruiksgemak en de snelle en accurate manier van werken, is een ander groot voordeel van de webshop dat klanten hun eigen bestelproces optimaliseren. 

“Hoe fijn is het dat je niet meer in je eigen administratie hoeft te duiken om iets op te zoeken over een eerder gedane bestelling? Je kunt gewoon inloggen en zien wat er geleverd is. Een stuk administratie wordt daarmee verlegd naar Proloc en de gegevens zijn 24/7 toegankelijk, vanaf elke denkbare plek. Dat spaart de klant tijd en dus geld. Het voorkomt bestelfouten en daarmee faalkosten.”

De nieuwe webshop betekent voor de klanten niet dat men geen gebruik meer kan maken van de bekende service van Proloc. Het bedrijf staat telefonisch en per mail paraat om alle vragen te beantwoorden, precies zoals de klant dat gewenst is. De webshop is een verlengstuk van de goede service die het bedrijf al jaren biedt.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.