Platform voor de interieurbouwbranche
Voelbare houtnerf bij gemelamineerde panelen niet van echt te onderscheiden

Voelbare houtnerf bij gemelamineerde panelen niet van echt te onderscheiden

Het lijkt te mooi om waar te zijn: alle goede eigenschappen van met melamine voorziene panelen gecombineerd met een zeer treffende hout optiek, inclusief een voelbare houtnerf. Het is mogelijk en binnen handbereik van de keukenindustrie, de badkamerindustrie en de fabrikanten van schuifdeurkasten. Topvorm Panelen uit Putten levert deze hoogwaardige afwerking op mdf deuren en panelen, in iedere gewenste maat.

Voor Arjan Elshout, specialist bij het Puttense bedrijf, betekent de opname van Hout Synchron dat Topvorm alle zeilen moet bijzetten om aan de vraag te kunnen voldoen. “Alle voordelen van melamine blijven bewaard, de toegevoegde waarde van de houtnerf in reliëf, maakt de panelen tot zeer onderscheidende producten”, aldus Elshout. “Ook de noesten voelen verrassend echt aan. Die zijn niet alleen geprint, maar ook gestempeld en dus voelbaar. De kopse kanten worden afgewerkt met laserkantenband, naadloos en in dezelfde, voelbare houtnerf. Hout Synchron is leverbaar in 10 decors en ongekend populair aan het worden.”

Commissiegewijs produceren is geen probleem
Alle maatwerk wordt geaccepteerd door Topvorm. Elshout: “Wie een keuken produceert met bijvoorbeeld 17 verschillende maten deuren en ladefronten, kan bij ons prima terecht. We produceren het hele keukenfront helemaal naar wens. Ook kast- en schuifdeuren maken we exact op de gewenste maat, tot een hoogte van maar liefst 280 cm.”

Ook de beton decoren voelen aan als echt
Voor de liefhebbers van een mooie betonlook is er ook goed nieuws. Elshout: “We leveren de betonlook met een voelbare structuur. Prachtig en ingetogen, stijlvol toe te passen in minimalistische interieurs. Met vier referenties in betonlook wordt voldaan aan de hardst lopende trends van dit moment. Bij zowel de Hout Synchron als de beton decoren leveren we speciaal gelaserd kantenband, zonder naad, in dezelfde look and feel. Dus ook met voelbaar reliëf. Grove structuren worden met laser kantenband naadloos afgewerkt.”

Levering uit één hand
Topvorm is een volwaardig partner van het in Duitsland gevestigde MS-Schuon GmbH en levert het deurenprogramma in acryl hoogglans, kunststof ultramat, melamine matte unidecoren en aluminium glaskaderdeuren. “Alles wordt rondom naadloos afgewerkt met laserkanten (nulvoeg)”, zegt Elshout tot besluit.    

Topvorm Panelen
Voelbare houtnerf eiken.

Topvorm Panelen
Lava Steen.

Topvorm Panelen
Beton Licht.

Topvorm Panelen
Roest Oxide.

Topvorm Panelen
Beton Donker.

Tekst: Jan Mol    Beeld: Topvorm Panelen
Uitgelichte afbeelding: 
Acryl hoogglans met laserkanten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.