Platform voor de interieurbouwbranche
Vloerbekleding die het leven glansrijk trotseert
Invictus is perfect geschikt voor kantoren …

Vloerbekleding die het leven glansrijk trotseert

Associated Weavers (AW) is een toonaangevende producent van getuft kamerbreed tapijt in Europa en een veelbelovende uitdager in de markt van luxury vinyl flooring, onder het merk Invictus. Het ambitieuze bedrijf wil ook voorkeursleverancier worden voor residentiële en commerciële vloerbekleding, met luxury vinyl flooring, tapijttegels en kamerbreed tapijt.

… woonkamers …

Associated Weavers onderscheidt zich van de concurrentie met haar productaanbod, branding en in-storeoplossingen. Het Invictus-luxevinylvloerconcept en display zijn geen uitzondering op die regel. De aantrekkelijke branding en visuals zijn het hoogtepunt van elke winkel en trekken onmiddellijk de aandacht van de klant. Associated Weavers heeft de in-storedisplay opnieuw uitgevonden en brengt een tool met een intuïtieve digitale module die een geweldige klantervaring creëert en klanten door een efficiënt en leuk aankoopproces leidt. De symbiose tussen traditionele stalen en een digitale reis is ongezien in de vloerbekledingssector.

… en zelfs vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Onoverwinnelijk

In 2018 lanceerde Associated Weavers in het Verenigd Koninkrijk Invictus Luxe Vinylvloeren. Het merk werd snel opgepikt en kreeg al gauw de term ’trade favourite’ opgespeld. In de drie opeenvolgende jaren werd Invictus door de vaklui en de vakpers bekroond als beste vloermerk, beste marketing en beste shopdisplay op de Flooring Innovations Awards. Ook de eindconsument vindt zijn weg naar Invictus. In 2020 had de website maar liefst 580.000 bezoekers.

Het onoverwinnelijke karakter van Invictus vind je ook terug in sterke campagnebeelden.

Sinds 2021 is Invictus ook in de Benelux beschikbaar. Daarvoor werd gebruikgemaakt van een imposante branding, indrukwekkende display en een uitgebalanceerde collectie. Zo wordt er een mix aangeleverd van Dryback en Rigid Click, dessins in hout, steen en visgraat en veel meer. Qua afwerking zijn er twee mogelijkheden: de Primus met 0,3 millimeter Scratchmaster toplaag en de Maximus, met 0,55 millimeter Scratchmaster toplaag. Met zijn ultrasterke coating en zeer efficiënte toplaag biedt Invictus luxe vinylvloeren met een excellente slijtagebescherming. Deze toplaag maakt de vinylvloer bestand tegen het drukke gezinsleven met kinderen en huisdieren.

Deze kwaliteit komt bovendien tot uiting in de naam van de lijn, die dan ook niet toevallig is gekozen. ‘Invictus’ betekent in het Nederlands ‘onoverwinnelijk’. Deze vloeren zullen dan ook zeker aan deze verwachtingen voldoen.

Bouwen aan een community

Naast het merk staat Associated Weavers ook sterk met de Invictus Community, een platform voor de Invictus-fans. Op deze manier blijven alle klanten op de hoogte. Daarnaast beschikken ze over officiële Invictus-accounts op alle sociale mediakanalen. Op deze manier kunnen ze nieuwe fans van Invictus samenbrengen met bestaande volgers en hun community van meer dan 12.500 volgers uitbreiden. 

Via deze kanalen delen ze de nieuwste productlanceringen, tips en tricks voor het onderhoud van luxevinylvloeren, inspirerende kamerfoto’s en zo veel meer. De 630 toegewijde medewerkers van het bedrijf maken en verkopen 26 miljoen vierkante meter tapijt per jaar, goed voor een omzet van zo’n 172 miljoen euro. Associated Weavers voert uit naar meer dan 55 landen en heeft wereldwijd sterke en duurzame relaties opgebouwd met klanten en partners. 

Een passie voor vloeren, een gedegen productkennis en een oog voor uitzonderlijk design: dat zijn de sterktes van de teams van Associated Weavers. Het bedrijf houdt de vinger aan de pols van trends in interieurdesign en innovaties op het vlak van kleur, textuur en techniek, om met creatieve en hedendaagse vloerbekleding erbovenuit te steken in de residentiële markt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.