MEISTER
01:35
12-06-2018

De vinylvloer zonder vinyl

Achttien decors, vier typen productopbouw. Zo verkrijgt u een vloer voor ieder gebruiksdoel. Met het nieuwe designvloer-platformconcept MeisterDesign breidt MEISTER zijn assortiment van gezonde, gemakkelijk te onderhouden en moderne designvloeren uit met vier aanvullingen. 

De designvloer MeisterDesign is de nieuwe ‘vinylvloer zonder vinyl’ en daarmee het gezonde antwoord op traditionele vinylvloeren. MeisterDesign biedt alle voordelen van een vinylvloer (robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit), maar zonder de, vooral ecologische en technische nadelen, met zich mee te brengen. Zo is MeisterDesign – in tegenstelling tot de meeste vinylvloeren – geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig. Hij beschikt over het Blaue Engel-keurmerk en 100% Made in Germany.

MEISTER
De uitvoeringen ‘pro’ en ‘life’ van de designvloer zijn waterbestendig en daarmee ook geschikt om in de badkamer te leggen (hier: Zomereik natuur 6983, houtdessin).

MeisterDesign bestaat uit vier verschillende producttypes, en is steeds als korte plank (ca. 1, 30m lang) en als modern groot tegelformaat (MeisterDesign. pro uitsluitend als korte plank) beschikbaar.

• MeisterDesign. comfort: De behaaglijke comfortvloer met extra kurklaag;
• MeisterDesign. flex: De slanke designvloer met geringe opbouwhoogte;
• MeisterDesign. life: De ongecompliceerde allrounder om te klikken (waterbestendig);
• MeisterDesign. pro: De extra dunne professionele vloer voor volledige verlijming (waterbestendig, leverbaar vanaf september 2018).

MEISTER
De nieuwe designvloer MeisterDesign past perfect in het concept van modern en open wonen (hier getoond desert oak 6998, houtdessin).

 “Iedere klant stelt andere eisen aan een vloer”, vertelt Volker Kettler, hoofd productontwikkeling bij MeisterWerke. “Voor sommigen moet hij vooral dun zijn, maar vanwege een renovatie moet deze op bestaande tegels gelegd kunnen worden zonder dat deze zichtbaar zijn. Voor hen is MeisterDesign. flex de juiste keuze. Anderen zoeken een vloer die bijzonder prettig is voor de gewrichten, voor in de slaapkamer of kinderkamer. Daar kan MeisterDesign. comfort worden toegepast.” 

Met de varianten MeisterDesign. life en pro, die tot aan de dragerplaat uit pvc-vrij kunststof bestaan, beschikt MEISTER nu ook over geheel waterbestendige vloeren. Deze zijn bovendien bijzonder geschikt om in serre´s te leggen, aangezien ze niet uitzetten onder de invloed van warmte. Life en pro worden op gebied van toebehoren aangevuld door een nieuwe waterbestendige, pvc-vrije plint (profiel 20 PK Aqua). 

MEISTER
MeisterDesign ocean oak 6989, houtdessin.

Uitgebreid advies: vernieuwend POS-concept
Recent onderzoek wijst uit dat advies in de winkel voor veel klanten nog steeds de belangrijkste informatiebron is. Om de adviseurs in de vakhandel zoveel mogelijk ondersteuning te bieden, heeft MeisterWerke een vernieuwend POS-systeem ontwikkeld voor de nieuwe designvloer MeisterDesign. Het ‘designvloer-adviescenter’ bundelt alle belangrijke informatie die nodig is voor advies en verkoop. Denk aan originele monsterborden, technische gegevens, productvoordelen, toepassingsmogelijkheden, accessoires en een catalogus met geïntegreerde lookbook. “Wij zijn er zeker van dat we met dit nieuwe POS-concept onze partners in de vakhandel optimale steun kunnen bieden voor uitgebreid klantenadvies”, licht Ludger Schindler toe. Hij is als bedrijfsleider verantwoordelijk voor marketing en verkoop. Het designvloer-adviescenter is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en kan zo perfect worden ingezet in showrooms van diverse groottes. 

Tekst en beeld: MeisterWerke

Binnenwerk partners

Ostermann