Platform voor de interieurbouwbranche
Vier nieuwe kanten met Endgrain-decor

Vier nieuwe kanten met Endgrain-decor

Waar men voorheen moest kiezen of men aan de smalle kant een langshout- of een kopshoutdecor wilde verwerken, biedt Ostermann nu een oplossing die beide decoren elegant combineert. De nieuwe Endgrain-kanten zijn beschikbaar in 4 aantrekkelijke Eikentinten.

De hoogwaardige Endgrain-oppervlakken worden vaak in de meubelbouw verwerkt. Het decor kenmerkt zich door een combinatie van natuurlijke langshout- en kopshoutelementen. Nu kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer ABS kanten direct uit voorraad bestellen, die de beschreven decorelementen in één design combineert. Meer informatie over de nieuwe kanten vindt men via het zoekbegrip „#Highlights06“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

Van langshout via de knoest naar kopshout

Bij het ontwikkelen van de nieuwe kant is er bijzonder veel aandacht aan besteed om de langshout- en kopshoutelementen zo harmonieus mogelijk in elkaar over te laten gaan. Bovendien zijn de rustiek aandoende knoesten, die typisch zijn voor het decor, op elegante wijze in het decor geïntegreerd. Bij de nieuwe kant zijn de knoesten daarom specifiek gebruikt om de overgang van langshout naar kopshout te accentueren. Als men langs de kant kijkt, gaan de langgerekte nerfstructuren over in gebogen lijn rond de knoest en vervolgens elegant over in de jaarringen.

Vier kleuren – vier mogelijkheden

De nieuwe kanten zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Naast de natuurlijke houtkleur van de ABS kant Eiken Endgrain Classic is de kant in de varianten „Pure“ in lichtbruin, als „Raw“ in middenbruin en als „Cognac“ in donkerbruin verkrijgbaar. Met de nieuwe kanten zijn elegante oppervlakken toekomstig nog harmonieuzer in een modern interieur te integreren.

Vandaag besteld – morgen geleverd | Snelle levering

Net als alle Ostermann kanten zijn de beschreven, nieuwe kanten direct uit voorraad leverbaar. Voorraadartikelen voor 16.00 uur besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd. Ostermann biedt de keuken-, meubel- en interieurbouwer, die voor het plaatmateriaal een andere kleuren of decoren wil gebruiken, het grootste kantenassortiment van Europa met passende kanten bij decoren van meer dan 70 plaatfabrikanten in heel Europa.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.