Platform voor de interieurbouwbranche
Veelzijdig en gemakkelijk te verwerken: glaslaminaat krijgt tijdloze look!
Nieuwe RAUVISIO Crystal Deep Collection met diepte-effect.

Veelzijdig en gemakkelijk te verwerken: glaslaminaat krijgt tijdloze look!

Duurzaam, sterk en makkelijk verwerkbaar

De oppervlakken bepalen de uitstraling van het meubilair. Hun kleuren of texturen drukken persoonlijkheid uit en zorgen voor aantrekking en betovering. Maar tegelijk gaat het om veel meer dan er goed uitzien: ze moeten ook duurzaam, sterk en makkelijk verwerkbaar zijn. Bij RAUVISIO Crystal, het glaslaminaat van REHAU, maar ook bij RAUVISIO Noir, met het robuuste HPL-oppervlak, komen deze elementen samen. Uitstekende kwaliteit wordt hier gekoppeld aan een tijdloze look en eenvoudige verwerking.

Voor meubelen met een stijlvol karakter is glas de juiste keuze. Maar waar echt glas bij dagelijks gebruik enkele nadelen heeft, vormt ‘RAUVISIO Crystal’ van REHAU hier een perfect alternatief. Het biedt namelijk wel de voordelen van het materiaal, maar zonder de gebreken.

Maar half zo zwaar

Met ‘RAUVISIO Crystal’ heeft REHAU een uitstekend alternatief voor echt glas ontwikkeld. Het glaslaminaat is ongeveer 50 procent lichter dan glas en tegelijk tienmaal breukvaster. Als oppervlak is het krasvast, makkelijk te reinigen en voldoet het aan de hoogste hygiëne-eisen. Met zoveel voordelen ligt het voor de hand dat ‘RAUVISIO Crystal’ inmiddels niet meer weg te denken is uit het aanbod van sommige keuken- en meubelfabrikanten. Dat weet ook Henri Uiterwijk, vertegenwoordiger in Nederland voor REHAU: “Toen wij onze klanten een volwaardig alternatief voor glas aanboden dat met houtbewerkingsgereedschap kon worden verwerkt, was dat totaal nieuw.”

Bovendien wordt de ‘RAUVISIO Crystal’-familie nog voortdurend uitgebreid. Als nieuw lid hebben wij momenteel de ‘RAUVISIO Crystal Deep’-collectie toegevoegd, met een oppervlak in een subtiele metaalglans. 

Met deze nieuwe collectie biedt het glaslaminaat een innovatief facet voor de interieurbouw. Geïnspireerd op de onpeilbare diepte van de oceaan, lijkt de collectie de meubelen tot leven te brengen door een interessant, prikkelend element: afhankelijk van de lichtinval wordt de schoonheid van de diepe glans zichtbaar en krijgt de ruimte een heel bijzondere sfeer. De tijdloze collectie bestaat uit zeven oogstrelende decors. Deze kunnen perfect met elkaar en met andere REHAU-collecties worden gecombineerd, maar ook met natuurlijke materialen zoals hout of steen. 

De decors van de nieuwe RAUVISIO crystal Deep Collection zijn nu verkrijgbaar als geperste grootformaatplaten in het formaat 2.800 x 1.300 x 19 mm en als dunne glasplaat voor wandbekleding in het formaat 2.800 x 1.300 x 4,0 mm. 

Opbergsysteem RAUVOLET Crystal-line in de Deep-uitvoering.

RAUVISIO Noir: de nieuwe definitie van mat

Naast glas zijn edelmatte oppervlakken een van de grote designtrends van onze tijd. Met het edelmatte oppervlak RAUVISIO Noir biedt REHAU een unieke oplossing voor de interieurbouw. Het HPL-laminaat combineert een verfijnde smaak met ambachtelijke kwaliteit van het hoogste niveau en straalt zo een kosmopolitisch levensgevoel uit. De zijdematte afwerking brengt het oppervlak tot leven en creëert de perfecte balans tussen design en functie. RAUVISIO Noir is uitermate goed bestand tegen krassen, water en hitte, waardoor het geschikt is voor horizontale toepassing als werkblad.

Kantenbanden en oppervlakken in eenheid van design voor meubelstukken uit één stuk.

Eenheid van design voor meubelstukken uit één stuk

Het concept eenheid van design dringt door in alle collecties van REHAU en wordt consequent toegepast bij alle productlanceringen. Zo sluiten ook RAUVISIO Crystal en de edelmatte oppervlakken aan bij het idee van eenheid van design en materiaal met bijpassende rolluiksystemen en kantenbanden. 

Bij de rolluikkast zetten RAUVOLET Crystal-line en RAUVOLET edelmat de optiek van beide materialen voort – voor een volledig uniforme voorkant in gesloten toestand. Sommige van de bijpassende rolluiksystemen zijn al verkrijgbaar vanaf één stuk. Ook het kantenband is een cruciale bouwsteen voor de uniformiteit van de collectie. Dankzij de functionele en visuele nulvoeg zorgt RAUKANTEX pro ervoor dat de oppervlakken en kantenbanden er uitzien als uit één stuk gegoten. RAUKANTEX is verkrijgbaar voor alle oppervlakken van REHAU – voor een harmonieuze look voor elk concept. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.