Platform voor de interieurbouwbranche
Veelbelovende vulmiddelen voor fineer en massief hout
Team WoodFix op Houtpro+ 2017.

Veelbelovende vulmiddelen voor fineer en massief hout

Duurzaam, krimpvrij en sneldrogend

Kleine kans dat je tijdens de HoutPro+ in 2017 voorbij hun stand bent gelopen, zonder een spijker in het houtblok te hebben geslagen. Heb je ze toch gemist? Niet getreurd, want deze editie is het team van WoodFix opnieuw aanwezig. Dit jaar pakken ze uit met een grotere stand waar je zelf het gemak en de kwaliteit van de houtvulmiddelen ontdekt en beleeft!

Menno van Schadewijk, eigenaar van WoodFix, is sinds 2016 verantwoordelijk voor de levering van kwalitatieve houtvulmiddelen in de Benelux. “Tijdens de vorige HoutPro+ bemanden we een kleine stand en was ons doel vooral het krijgen van meer naamsbekendheid. Dit jaar staan we met een mooie interactieve stand, waar je ook zelf aan de slag gaat met onze producten. Zo ervaar je het beste de eenvoud en snelheid van de vulmiddelen.”

Deense deugdelijkheid

Die snelheid ondervind je bijvoorbeeld bij het vullen van een scheur in hout met het knoestvuller systeem. Hiermee werk je elk gebrek weg, of breng je juist accenten aan in je interieurwerk. Simpelweg vullen, koelen en snijden. En, dát binnen enkele seconden!

De vulmiddelen van WoodFix vinden hun oorsprong bij Wood Repair by Bogh Consult uit Denemarken, dat het
knoestvuller systeem al 20 jaar wereldwijd op de markt brengt. Deense deugdelijkheid dus!

Mohawk reparatiestick

Het assortiment van WoodFix bestaat uit verschillende soorten houtvulmiddelen. Menno: “Naast de knoestvuller hebben we poeders, pasta’s, en sinds kort ook een Mohawk reparatiestick. Deze 3-in-1 stick is een echte musthave voor iedere interieurbouwer. Hiermee vul je eenvoudig kleine beschadigingen met wax en kleur je oneffenheden direct bij. De producten van WoodFix vind je online in onze webshop en in het assortiment van Baars & Bloemhoff en Hendrichs & Cie NV.”

Reuring en gezelligheid

“We zien ernaar uit iedereen te verwelkomen op onze stand”, zegt Menno enthousiast. “Met live demo’s, een leuk spel en een versnapering zorgen we voor reuring en gezelligheid op onze stand. Meteen een ideale netwerksituatie. Als bonus hebben we een aantal toffe beursaanbiedingen. Die wil je niet missen!”

Hal 5 – stand 5422  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.