Platform voor de interieurbouwbranche
Veel voordelen met de edelmat plaklaag. Wordt het plakken of lakken?
Ruime beschikbaarheid voor de REHAU Edelmat-collectie en andere hoogwaardige matte oppervlakken in ca. 400 kleuren en kleurvariaties.

Veel voordelen met de edelmat plaklaag. Wordt het plakken of lakken?

Diversen leveranciers van decoratieve plaatmaterialen komen met een steeds groter pakket aan kleuren. Logisch dus dat Proloc haar kantenbandcollectie afstemt op de laatste trends. Zo zien we een toename van matte afwerking, stijlvol en esthetisch. Met de Edelmat-collectie biedt Proloc een optimale eenheid in het totale design van mat afgewerkte meubelen. Meubelmakers zijn daardoor in staat om zijdematte, monolithisch ogende meubels te bouwen. Kortom, we hebben het over meubels die er massief uitzien.

De RAUKANTEX Edelmat-familie combineert de vertrouwde kwaliteit met de unieke uitstraling van hoogwaardige matte oppervlakken.

Rehau Edelmat stijlvol matte kantenband

Geen enkel ander product geeft de geschiedenis van REHAU in de meubelsector zo sterk weer als de RAUKANTEX kantenbanden. De RAUKANTEX Edelmat-familie combineert deze vertrouwde kwaliteit met de unieke uitstraling van hoogwaardige matte oppervlakken – een succesverhaal dat reeds in 2009 begon. 

Veilig te reinigen en een hoge weerstand tegen krassen.

De voordelen van de edelmat laklaag:

– Hoge weerstand tegen krassen;

– Anti-Fingerprint- en Soft Touch-effect klaar voor dagelijks gebruik met een glansgraad van < 6 glansgraadpunten;

– Ruime beschikbaarheid voor de REHAU Edelmat-collectie en andere hoogwaardige matte oppervlakken in ca. 400 kleuren  en kleurvariaties;

– Verkrijgbaar in bijna alle afmetingen van 19 mm tot 104 mm breed;

– Mat op elk moment van de dag dankzij de constante lage lichtreflectie;

– Perfecte kleurovereenkomst met onder andere Arpa Fenix en dergelijken. Exact dezelfde kleur, met een aangename look en feel en een hoge productkwaliteit;

– Gepatenteerd en beproefd RAUKANTEX pro in beproefde industriële kwaliteit, gepatenteerd voor laserproductie;

– Het kroonjuweel: met RAUKANTEX pro worden oppervlakken en kantenbanden elementen uit één stuk – dankzij de nulvoegtechniek. Alleen op die manier ontwikkelen de componenten hun volle potentieel.

Verkrijgbaar in trendy kleuren.


Een keur aan lakken

Met meerdere verschillende structuren, lakken en maten en meer dan 2000 verschillende kleuren en decors waarvan Proloc een groot deel van op voorraad heeft, is het perfecte kantenband voor de plaat meestal wel te vinden. 

Voor wie de kunststof kantenbanden toch wil schilderen of spuiten, biedt Proloc ook lakbare kantenbanden aan. Het speciaal ontwikkelde oppervlak van de primer-kantenbanden garandeert een optimale hechting van elke water- en solventgedragen lak. In wezen is het speciaal ontwikkelde oppervlak het enige verschil tussen het lakbare kantenband en de andere ABS-kantenbanden uit het vaste REHAU-assortiment. Deze witte lakbare kantenband is verkrijgbaar in diktes van 0,4, 0,8 en 2 mm en in verschillende afmetingen, zelfs tot 104 mm. Dat kan met een klassieke primer op de achterzijde of zelfs als een nulvoegvariant.

Prowood bestaat uit een mix van houtvezels en polypropyleen en heeft boven andere overschilderbare kanten het grote voordeel dat het plaatmateriaal samen met de band dezelfde werking heeft. 

Ook deze heeft een speciaal ontwikkeld oppervlak, dat niet geschuurd mag worden of met oplosmiddel behandeld mag worden. Deze band is leverbaar in verschillende breedtes van 24 tot en met 55 alleen in 2 mm in verband met de breukgevoeligheid van het materiaal. 

Als prijsgunstige optie is er Melamine, dit materiaal is gemaakt van in hars gedrenkt papier. Prijstechnisch een gunstige optie en bij Proloc te verkrijgen in 0,3 mm dikte in wit en zwart in meerdere maten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.