Platform voor de interieurbouwbranche
Van professionals, voor professionals

Van professionals, voor professionals

Kantenband en lijm zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om beide producten zo professioneel mogelijk toe te passen, is vakkennis vereist.

Als grootste kantenbandspecialist van Europa onderschrijft Ostermann het belang van goede vakkennis. Wie praktijkgerichte vragen heeft, kan bij de goed opgeleide medewerkers van Ostermann dan ook altijd terecht. Niet alleen over kantenband en lijm.

Lijmen
Van professionals – voor professionals. Dit is niet voor niets het motto van Ostermann. De vakmensen van Ostermann testen regelmatig nieuwe en bestaande producten in de eigen werkplaats. Hier staan drie verschillende kantaanlijmmachines met verschillende lijmsystemen en doorvoersnelheden ter beschikking. Als kantenspecialist en partner voor de keuken-, meubel- en interieurbouw heeft Ostermann zich tot doel gesteld, om klanten het complexe thema rondom lijmen praktisch te benaderen en die kennis dichterbij te brengen. De medewerkers, van wie sommige zelf interieurbouwer zijn, adviseren over producten, toepassingen of verpakkingsgrootte en geven praktische tips voor gebruik in dagelijkse werkzaamheden.

Ostermann
Ostermann is in zowel de breedte als de diepte een totaal leverancier voor de keuken-, meubel- en interieurbouw geworden. .

Uitgebreid assortiment
Maar Ostermann is meer dan kantenbandspecialist. Inspelen op trends is essentieel is om succesvol te blijven. In de afgelopen jaren is het assortiment en daarmee de mogelijkheden voor de moderne interieurbouwer enorm uitgebreid. Behalve lijmen zijn er onder andere ook reinigingsmiddelen, verlichting, rolluiken bijgekomen. Maar ook Linoleum; een tradi­tioneel en zeer groen product dat verschillend wordt toegepast: zowel voor het maken van creatieve designmeubels alsook voor meer traditionele meubels zoals bureaubladen of kindermeubilair.  Ostermann levert Furniture Linoleum in de productlijnen Desktop, Bulletin Board en Marmoleum. 

Desktop Linoleum
Desktop Linoleum is een zeer gemakkelijk te onderhouden decoratieve afwerking voor meubels en interieurs. Desktop Linoleum kan zowel voor verticale als horizontale vlakken worden gebruikt. De 21 elegante, effen kleuren geven meubels en wanden een tijdloos modern karakter. 

Bulletin Board
Bulletin Board is een flexibel en elastisch prikbord linoleum, waarbij het oppervlak zich weer sluit nadat de punaise uit de wand verwijderd is. Het materiaal is bijzonder duurzaam en robuust en ondersteunt een gezonde akoestiek in een ruimte. 15 fraaie kleuren die uitermate geschikt zijn om te combineren, nodigen uit om de wand creatief te bekleden

Ostermann

Marmoleum
De fijn gemarmerde structuur en de oppervlakte afdichting, maken het marmoleum tot een optisch aantrekkelijk en daarnaast uiterst robuust meubeloppervlak. Het vuilresistente en slijtvaste materiaal leent zich zelfs voor intensief gebruikte horizontale en verticale oppervlakken. Voor degene die een bijzonderlijk oppervlak zoekt, vindt met Marmoleum cocoa een natuurlijke, rustig uitziend oppervlak, die met echte cacaobonenschillen wordt voorzien en hierdoor zeer bijzonder aanvoelt. Afgerond wordt het assortiment met Marmoleum Slate. De ruimtelijke 3D structuur verleent Marmoleum slate het uiterlijk en voelt aan als echt leisteen. 

Breed en diep
Ostermann is in zowel de breedte als de diepte een totaal leverancier voor de keuken-, meubel- en interieurbouw geworden. En ontwikkelt zich bijna dagelijks verder. Nieuw is bijvoorbeeld een aantal types lades (meubelbeslag) van het merk Grass in het assortiment. Ook in verlichting valt steeds meer te kiezen. Inmiddels heeft Ostermann de beschikking over uitgebreide voorraden in lichtprofielen en uiteraard de bijbehorende LED strips, naast het al uitgebreide programma overige meubelverlichting. Een compleet programma, heel eenvoudig te verwerken met duidelijke instructies en van een zeer hoge kwaliteit met lange levensduur.

Ostermann
De vakmensen van Ostermann testen regelmatig nieuwe en bestaande producten in de eigen werkplaats.

Erik Sambros van Ostermann Nederland merkt dan ook dat er duidelijk behoefte is aan een uitgebreid assortiment van één leverancier met betrouwbare service; zoals snelle levering. “Die wens streven wij telkens weer na. Het is ons doel een hele goede partner te zijn en te blijven. Niet alleen op het gebied van kantenband, maar voor alle producten.”  

Tekst: Rob Buchholz   Beeld: Ostermann
Uitgelichte afbeelding: 
Inspelen op trends is essentieel is om succesvol te blijven. (Beeld: Justin Krug)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.