Platform voor de interieurbouwbranche
Van 20 naar 36 decors. Omvangrijke vernieuwing decors
De compacte planken uit de collectie RD 300 S (dekmaat 1290 x 228 mm) zijn dankzij hun geïntegreerde contactgeluiddemping en extra dempende tussenlaag bijzonder stil (hier: Dark Woodland 7386, houtdessin).

Van 20 naar 36 decors. Omvangrijke vernieuwing decors

Voor het waterproof assortiment Rigid Core-designvloeren van MEISTER zijn de decors voor alle drie collecties compleet vernieuwd. 

In plaats van uit 20 producten binnen de drie MeisterDesign. rigid-collecties RD 300 S, RL 400 S en RB 400 S, kunnen klanten nu kiezen uit 36 varianten, waarvan 25 nieuwe ontwerpen. De Rigid-Core-vloeren onderscheiden zich door hun bijzondere stabiliteit en prachtige decors en zijn, net als alle andere MEISTER-vloeren, Made in Germany. 

Hoogwaardige houtdessins voor een stijlvolle badkamervormgeving: de waterproof Rigid-vloeren van MEISTER zijn ideaal om in de badkamer te leggen (hier: MeisterDesign. rigid RD 300 S, eik Hampstead 7397, houtdessin).

De vloeroppervlakken beschikken over een bewezen antibacteriële werking. De hoogwaardige contactgeluiddemping waarmee alle MeisterDesign. rigid-varianten zijn uitgerust, bestaat uit stabiel, recyclebaar XPS-schuim dat contact- en loopgeluid betrouwbaar vermindert. Dankzij een stevig kliksysteem kunnen de vloeren gemakkelijk zwevend worden gelegd. Ook is het mogelijk de vloer bijvoorbeeld op tegels te leggen, waarbij de oude ondergrond absoluut niet doordrukt. 

Buitengewone oppervlakken

MeisterDesign. rigid RL 400 S (lange planken) en RB 400 S (grote tegels) zijn uiterst belastbare Rigid-varianten. De dragerplaat van rigide polymeer zorgt samen met geïntegreerde contactgeluiddemping voor een zware en daardoor vibratiedempende constructie. Zo is deze vloerbedekking belastbaar en stil tegelijk. Nog een voordeel: het hoogwaardige oppervlak met excimer-lak staat garant voor een bijzonder gelijkmatige, matte finish. Met hun lengte van ruim 1,80 m en decors zonder herhaling op de plank, vormen de vloeren uit de collectie RL 400 S een absoluut uitzonderlijk product!

Lange planken zonder decorherhaling: de vloeren uit de collectie RL 400 S zijn absoluut uniek (hier: eik gebarsten Terra donker 7433, houtdessin).

Extra laag voor bijzondere geluidsisolatie 

De compacte planken uit de collectie RD 300 S zijn dankzij hun speciale dragerplaat van rigide polymeer bijzonder vormstabiel. Een extra elastische tussenlaag dempt het loopgeluid in de ruimte. Het meerlaagse oppervlak van vinyl met PUR-coating maakt de vloer uiterst gemakkelijk in het onderhoud. De planken hebben ondanks hun hoge stabiliteit een relatief laag oppervlaktegewicht. Daardoor zijn ze heel eenvoudig te vervoeren en verwerken.

‘Indoor Air Comfort GOLD’ voor kamers met gezonde lucht

Alle MeisterDesign. rigid-vloeren beschikken over het keurmerk ‘Indoor Air Comfort GOLD’. Het keurmerk duidt op bijzonder emissiearme producten. Een hoge emissie van formaldehyde en vluchtige organische stoffen (VOC’s) kan tot onaangename geurtjes en irritatie aan de ogen, luchtwegen en huid leiden. Het keurmerk waarborgt een lage emissie van VOC’s en naleving van alle wettelijke en overige relevante, vrijwillige vereisten voor de betreffende productgroep.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.