Platform voor de interieurbouwbranche
Vakmensen vooruit helpen
Maiburg is Kaindl dealer in Nederland.

Vakmensen vooruit helpen

Brabantse gastvrijheid op HoutPro+

“Maiburg is de perfecte partner voor de houtverwerkende industrie dankzij ons zeer complete aanbod in materialen en technieken voor de professionele houtverwerker”, zegt Frank van Boxtel. “Onze gepassioneerde mensen, met de benodigde (applicatie)kennis en jarenlange ervaring, helpen de bezoekers van HoutPro+ graag vooruit op alle gebieden.”

“Maiburg is de perfecte partner voor de houtverwerkende industrie dankzij ons zeer complete aanbod in materialen en technieken voor de professionele houtverwerker”, vervolgt hij. “Onze gepassioneerde mensen, met de benodigde (applicatie)kennis en jarenlange ervaring, helpen de bezoekers van HoutPro+ graag vooruit op alle gebieden.”

Een voorbeeld van de Kaindl LEADing trenddecors.

Op de beurs toont Maiburg het uitgebreide assortiment decoratief en gefineerd plaatmateriaal van Kaindl. “Dit is plaatmateriaal van de bovenste plank dat zelfs gecombineerd kan worden met (bijpassende) laminaatvloeren. De prachtige Natural Touch gesynchroniseerde decors zijn uniek door dat de structuur voelbaar mee loopt met de houtnerven in het decor. De aantrekkelijke zachthoutdecors, de herinterpretaties van de klassieke decors en de ongeëvenaarde mogelijke combinaties van frisse unikleuren maken deze collectie echt bijzonder. Dit alles vind je terug in de nieuwe BOARDS-collectie LEAD 2022.” De hele collectie is exclusief uit voorraad verkrijgbaar bij Maiburg, de Kaindl dealer in Nederland.

Efficiënter schuren met Sia Abrasives en Rupes.

KAINDL LEADing trends 2022

Naast een presentatie van een aantal trends in het leveringsprogramma (decoratieve) plaatmaterialen, zoals de nieuwe Kaindl LEADing trenddecors en de meest recente ultramatte decors binnen de merken Finsa Technical matt en Alvic Zenit, helpt Maiburg de klant ook om efficiënter te schuren door de inzet van doordachte systemen met Sia Abrasives schuurmaterialen en machines van RUPES. “Meubels afwerken met olie of lak doe je met de allerbeste materialen. De LOBA-producten hebben zich al jarenlang bewezen op houten vloeren en lenen zich ook perfect voor houten of gefineerde meubels. Het bedrijf laat graag zien waarom steeds meer bedrijven in de meubelindustrie ook gaan werken met de absolute top uit de vloerensector!”

Loba afwerkingsproducten voor houten en gefineerde meubels.

100% oplosmiddelvrije lijmen | gezond werken

Maiburg geeft al vele jaren op allerlei manieren aandacht en inhoud aan het thema duurzaamheid. Daarbij kijkt het bedrijf zowel naar de impact van de bedrijfsprocessen op het milieu als de producten. 

Van Boxtel: “Als specialist op het gebied van lijmen in allerlei sectoren zijn wij trots om op Houtpro+ onze spectaculaire ontwikkelingen op het gebied van 100% oplosmiddelvrije spuitlijm te laten zien! Het is baanbrekend binnen onze sector. Met ons nieuwste gepatenteerde lijmsysteem zijn alle schuimverlijmingen alsook HPL-verlijmingen mogelijk. Naast de losmakelijkheid van materialen zijn de verbeterde gezondheidskenmerken voor werknemers en gebruikers belangrijke pluspunten. Dit is één van onze meest recente ontwikkelingen, maar we gaan graag met bezoekers in gesprek om samen te kijken hoe we hun specifieke toepassingen en projecten nog meer kunnen verduurzamen.” 

Naast bovenstaande ontwikkelingen, zijn er binnen het MAIGREEN®-assortiment nog een aantal interessante nieuwe producten, waaronder Koskisen ZERO-panels. ’s Werelds eerste 100% op hout gebaseerde meubelpaneel met een biobased bindmiddel.

Maiburg heet alle bestaande relaties van harte welkom op de beursstand voor een hapje en een drankje. Een professionele kok voorziet hen van de beste koffies, lekkere hapjes en heerlijke dranken. Ook wie Maiburg nog niet kent kan in deze informele setting kennismaken.

Hal 5 – stand 5402  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.