Platform voor de interieurbouwbranche
UPDATE CORONAVIRUS | MaterialDistrict Rotterdam verplaatst vanwege coronavirus

UPDATE CORONAVIRUS | MaterialDistrict Rotterdam verplaatst vanwege coronavirus

MaterialDistrict Rotterdam 2020 is verplaatst naar 23 – 25 juni 2020, zo laat de organisator vandaag weten. Dit is besloten in nauw overleg met de exposanten en betrokken eventpartners. Aanleiding om hét inspiratie-evenement voor de (interieur)architect te verplaatsen, zijn de voorzorgsmaatregelen die steeds meer organisaties nemen vanwege het coronavirus. “Wij zien een groeiende trend dat organisaties hun medewerkers verbieden evenementen bij te wonen vanwege het coronavirus. Hierdoor kunnen wij onze exposanten en bezoekers niet meer de kwaliteit en ervaring garanderen die ze van ons gewend zijn,” aldus Jeroen van Oostveen, directeur van MaterialDistrict.

Hoewel de Nederlandse overheid tot nu toe geen beperkingen of extra maatregelen oplegt voor het doorgaan van beurzen en evenementen in Nederland, heeft de organisatie toch besloten tot het verplaatsen van de vakbeurs naar juni dit jaar. “De afgelopen dagen hebben wij intensief contact gehad met onze exposanten, er leven veel zorgen over de veiligheid van hun personeel, maar vooral ook over de verwachte negatieve uitwerking op het bezoekersaantal. Ook zien we dat steeds meer landen restricties opleggen aan het organiseren van evenementen. Ook in Nederland zien we op lokaal niveau hier al de eerste stappen in. Dat is een toenemend risico voor onze exposanten maak ook voor ons als beursorganisator.”

Om duidelijkheid en zekerheid te kunnen bieden aan alle exposanten en bezoekers is besloten om MaterialDistrict Rotterdam 2020 te verplaatsen naar 23 – 25 juni 2020 in Rotterdam Ahoy. De opzet van de beursvloer, de betrokken exposanten en het sprekersprogramma wordt volledig overgezet naar deze nieuwe data. De exposanten zijn inmiddels op de hoogte gesteld en zijn blij en begripvol over de genomen beslissing. Mensen die zich al hebben geregistreerd, worden geïnformeerd en kunnen vanzelfsprekend ook op de nieuwe datum hun ticket gebruiken.

Openingstijden

Dinsdag 23 juni, 10:30-19:00 uur
Woensdag 24 juni, 10:30-19:00 uur
Donderdag 25 juni, 10:30-17:00 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.