Platform voor de interieurbouwbranche
Uniek schuifdeursysteem verovert de markt
Slido F-Park: deuren open schuiven en onzichtbaar parkeren.

Uniek schuifdeursysteem verovert de markt

U vraagt wij schuiven

Koven met ronde vormen, speciale houten latten op een bar of deuren die compleet wegvallen in het totaal van de keuken. Het is slechts een kleine greep uit de maatwerk klantwensen waar Kembra Interieur & Productie sinds de oprichting door Rutger Brand in 2001 mee te maken heeft. In 2017 kwam daar het Design Center 136 bij, een inspirerende plek waar ontwerpers en makers samen met hun opdrachtgevers maatwerk kunnen beleven. De vaak uitdagende ontwerpen vragen om bijzondere oplossingen.

Slido F-Flush: deuren sluiten naadloos in één vlak.

Werkplaats-chef Vincent van Loggem vertelt: “We onderscheiden ons door het feit dat we alles kunnen maken. Onze maatwerkinterieurs, veelal in het hogere segment, stemmen we volledig af op de wens van onze klant. Dat betekent dat we soms voor uitdagingen komen te staan. Het is momenteel in dit segment de trend om keukenapparatuur uit het zicht te houden. Samen met Häfele hebben we naar de mogelijkheden gekeken.” 

Slido F-Park schuifdeursysteem

“Slido F-park bleek de juiste oplossing. In dichte stand is de keukenapparatuur volledig uit het zicht. Geopend ‘parkeer’ je de deuren onzichtbaar in een afsluitbare koof. Het schuifdeursysteem leent zich perfect voor eenvoudige montage vooraf in de werkplaats. Ook is het in een mum van tijd af te stellen op locatie, doordat het systeem in de neutrale stand al voor 95% goed staat. We worden er ook steeds beter in doordat we Slido F-Park regelmatig toepassen.”

Tijdwinst door eenvoudige montage

“De drie keukens waar we nu aan werken worden ook voorzien van Slido-F Park. Het systeem levert tijdens de montage tijdwinst op ten opzichte van bijvoorbeeld Hawa concepta. Slido F-Park is binnen 10 minuten gemonteerd. Het wordt zo goed als kant en klaar geleverd. Na het uitpakken en losschroeven van de verpakking tekenen we het hart van de deur af, we boren twee gaatjes en vervolgens schroeven we het op de deur.”

Meer dan een leverancier

“Häfele is voor ons meer dan een leverancier, ze steken er qua service en meedenken echt met kop en schouders bovenuit. Ligt er een uitdaging qua levertijd of beschikbaarheid, dan komt er altijd een alternatief. Ook maken we graag gebruik van hun nauwkeurige CAD/CAM bibliotheek waardoor de exacte maatvoering naadloos in de werk- en productietekeningen wordt ingelezen.” 

Komt dat zien @Broeinest

Nieuwsgierig naar Slido F-Park? Of de andere schuifdeurmogelijkheden van Häfele? Bezoek dan eens een van de vier Broeinest locaties in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam. Hier vind je een uniek designmeubel waarin draaien, schuiven, uitklappen en verlichting tot leven komen. Je kunt daar ook Slido Flush bekijken; het schuifdeursysteem waarmee je deuren gelijkliggend en vrijwel naadloos in één vlak kunt laten sluiten. Hierdoor kun je qua design patronen door laten lopen zonder verspringing en creëer je een uiterst strak design.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.