Platform voor de interieurbouwbranche
Uniek Italiaans decoratief plaatmateriaal nu ook verkrijgbaar bij online zaagservice uit Heemskerk

Uniek Italiaans decoratief plaatmateriaal nu ook verkrijgbaar bij online zaagservice uit Heemskerk

Als je een mooie samenwerking kunt aangaan met het Zaanse bedrijf DecoLegno, exclusief distributeur van natuurlijk decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf, dan doe je iets goed. Tim van der Gragt, algemeen manager bij Adzaagt.nl, moet lachen maar zegt meteen: “We kenden het bedrijf al omdat wij inpandig zitten bij A&D Interieurbouw in Heemskerk, dat al lange tijd ambassadeur is van de collectie van  DecoLegno. Maar, nu gaan we ook zélf die samenwerking aan. Wij zijn de eerste online zaagservice die hun collectie aanbiedt.”

De collectie van DecoLegno is zeer uitgebreid.

Nederland-interieurland is er blij mee. DecoLegno is immers bekend om het zeer onderscheidende collectie plaatmateriaal met unieke structuren en decoren, maar die werd alleen op de eigen site per hele plaat aangeboden. “Ideaal dus voor onze klanten, die vanaf 1 september op maat gezaagd plaatmateriaal uit de brede collectie bij ons kunnen bestellen. En met ‘op maat’ bedoelen we ook echt ‘op maat’. We hebben een volledig machinepark dat alles aankan, we hebben de expertise in huis en we doen alles in eigen beheer: er is regie over alle processen. Bovendien leveren we standaard binnen vijf tot tien werkdagen. Wie wil dat niet horen? Zeker als je – als klant – zelf ook enthousiast bent over de prachtige collectie, dan wil je daar niet een eeuwigheid op wachten!”

Tim vertelt dat er ongeveer 30 decoren op de site komen. “Natuurlijk zijn dit de meest populaire maar we hebben vooral een bewuste selectie gemaakt om goed te kunnen laten zien hoe breed de collectie eigenlijk is. Overigens, we leveren feitelijk – als het moet – de gehele collectie van DecoLegno, die je op grote panelen (50×230 cm) kunt bekijken in hun nieuwe showroom in Westzaan.”

Het fresen is geen enkel probleem. Adzaagt.nl heeft alle machines in huis.

Naast de Cleaf collectie en de HPL Specials is ook de collectie Solid Surface van het merk Durasein beschikbaar. “In werkelijkheid is het dus niet beperkt tot de 30 decoren die bij ons op de site komen te staan. En het mooie is: omdat DecoLegno zelf ook een bedrijf met lef is, getuige het feit dat ze altijd de nét even andere decoren willen promoten, kan óns dit dus ook een boost geven. Daar willen we graag mee geassocieerd worden.”

Daarnaast neemt de vraag naar onderscheidend en uniek plaatmateriaal flink toe, zo legt Tim uit. “Ook onze eigen jongens in de werkplaats hebben altijd een brede glimlach op hun gezicht als ze aan de slag gaan met het plaatmateriaal van DecoLegno. Het ziet er altijd strak uit en het zagen, fresen en kanten is geen probleem. Kortom, ze vinden het fijn omdat het goed bewerkbaar is.”

DecoLegno zelf is blij met de ontwikkelingen van Adzaagt.nl.  Patrick Leering van DecoLegno zegt hierover: “Met onze stalenservice en showrooms helpen wij eindklanten bij het maken van hun keuze. Adzaagt.nl gaat echter een stap verder door de platen op maat gezaagd te leveren aan interieurbouwers en eindklanten. Dankzij deze samenwerking blijven we vernieuwen en kunnen we gericht inspelen op de wens van de klant.”

Tim tot slot: “Ik ben ervan overtuigd dat we de markt blij maken met deze samenwerking. Onze doelgroepen – naast de particulieren ook de interieurbouwers – zullen nog geïnteresseerder zijn omdat de mogelijkheden bij ons groter worden. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.