Platform voor de interieurbouwbranche
Uitkijken naar Houtpro+
De interesse van bezoekers was tijdens de vorige editie al hoog.

Uitkijken naar Houtpro+

Adviesraad aan het woord

Eindelijk kan HoutPro+ weer plaatsvinden! De beurs werd uitgesteld vanwege het coronavirus. Na vijf jaar kijken organisatie en exposanten mogelijk nog meer naar het evenement uit. Dit geldt zeker voor de leden van de Adviesraad. 

Pieter Robben – Maiburg

“Na de coronaperiode is dit de gelegenheid om elkaar weer in levende lijve te ontmoeten. Een prima kans om in kort tijdbestek verschillende leveranciers, collega’s etc. te zien en te spreken. Op basis van eerdere jaargangen is de HoutPro+ beurs de uitgelezen beurs om onze klanten te ontvangen. Een echt relatie-evenement. We laten de mogelijkheden zien van het totale assortiment dat wij als Maiburg leveren, met de nadruk op enkele noviteiten.”

Mark Bomer van Hettich (helemaal rechts) en Jolanda De Groot van De Groot bewerkingsmachines (naast hem). (Beeld: soownice)

Koen Rook – Festool

“Ik denk dat het vooral na corona bijzonder gaat worden om weer een beurs te organiseren. Voor ons geldt dat een grote doelgroep die onze producten gebruikt de beurs bezoekt. Het is erg prettig om elkaar weer te zien. We tonen natuurlijk noviteiten, maar tegenwoordig deel je die al snel via social media. Bij deze beurs draait het vooral om contact hebben met elkaar. Op HoutPro+ kunnen we onze producten laten zien en demonstreren. Door de producten fysiek te tonen,  kunnen bezoekers erachter komen of deze voor hen geschikt zijn. We kunnen hen adviseren en vertellen over onze goede service en de drie jaar garantie die wij bieden. Op het gebied van zagen komen we echt met noviteiten. Kort geleden introduceerden we al een nieuwe invalzaag maar er komt nog meer aan. Ook binnen de andere productgroepen.”

Jolanda de Groot – De Groot bewerkingsmachines

“Als machineleverancier is onze aanwezigheid op de beurs HoutPro+ een must. We kunnen na vijf jaar eindelijk de laatste ontwikkelingen en nieuwigheden op machinegebied presenteren. Als machineleveranciers nemen wij met groot enthousiasme deel aan deze beurs, die de enige echt representatieve beurs is in Nederland. Er zijn sinds de laatste editie in 2017 talrijke evoluties waar te nemen op het gebied van machines, die inspelen op de behoeften van de houtbewerking vandaag: gebruiksgemak en digitalisering zijn steeds belangrijker geworden om de output en efficiëntie van de productie te verhogen. Wij hopen dan ook op een groot succes met een hoog aantal geïnteresseerde bezoekers.”

Jolanda De Groot. (Beeld: soownice)

Mark Bomer – Hettich

“We merken dat naast de onzekerheid, de complexiteit en de onvoorspelbaarheid, de markt bewegelijker is dan ooit te voren. Dit heeft zijn uitwerking op ons als toeleverancier voor de meubelbranche en vanzelfsprekend ook voor onze klanten, de meubelmakers en interieurbouwers. Elke toeleverancier probeert zijn klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Tijdens deze turbulente tijd hebben we, ook als Hettich, gemerkt dat klanten graag geïnformeerd blijven over nieuwe producten. De afgelopen twee jaar hebben we met meerdere show-trucks, door Centraal-Europa, klanten bezocht op locatie. Op de eerste live evenementen die door konden gaan was goed zichtbaar dat interieurbouwers, meubelmakers, architecten en/of studenten een beurs gemist hadden waar ze zich konden informeren maar ook met elkaar in gesprek konden gaan. We hopen tijdens de thuiswedstrijd HoutPro+ vele interieurbouwers, meubelmakers, architecten en/of studenten te spreken en ze te enthousiasmeren en te inspireren met nieuwe ideeën en producten.”

Mark Bomer. (Beeld: soownice)

Alexis Dirix – Optimat Group

“Als machineleverancier is aanwezigheid op de beurs HoutPro+ een must om eindelijk, 5 jaar na de laatste editie, de laatste ontwikkelingen en nieuwigheden op machinegebied te kunnen presenteren. Gebruiksgemak en digitalisering zijn hierbij belangrijke thema’s. De gehele branche van de houtbewerking heeft gedurende de Coronapandemie een lastige tijd achter de rug. Dat is ook het geval geweest voor de machineleveranciers. De gehele branche heeft veel creativiteit aan de dag moeten leggen om zo goed mogelijk met de gevolgen van de pandemie om te gaan. Blijkbaar zijn de meesten in de branche daar zeer goed in geslaagd. Daarnaast was in de voorbije jaren de investeringsbereidheid in nieuwe machines absoluut hoog te noemen. De beurs is 2 jaar uitgesteld vanwege de pandemie. Juist daarom is de interesse van de gehele houtverwerkende branche bijzonder hoog om deze editie van HoutPro+ te bezoeken.”  

De stand van Festool tijdens HoutPro+ in 2017.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.