Platform voor de interieurbouwbranche
Uitbreiding machinepark door komst 5-assige CNC-frees

Uitbreiding machinepark door komst 5-assige CNC-frees

Om de capaciteit te vergroten en meer flexibiliteit en service te bieden, heeft Blok Plaatmateriaal een 5-assige CNC-freesmachine aangeschaft, type Morbidelli M220. Met de investering van de nieuwe 5-assige freesmachine kan de Plaatbewerking nog beter aan de toenemende vraag naar complexe opdrachten voldoen. En stellen zij zich in staat hoge nauwkeurigheid te combineren met een hoge productiviteit. Door de uitbreiding van het machinepark blijft Blok Plaatmateriaal meegroeien in de veranderende markt op het gebied van technologische ontwikkelingen.

De CNC-frees Morbidelli M220, met dubbele boorkop, heeft een onafhankelijke Y-as bestudering voor gelijktijdige bewerking op een enkel paneel of op twee verschillende panelen. De CNC-machine heeft een bereik van 360°, hierdoor is er van alle kanten toegang tot de werktafel en is het produceren van ronde vormen mogelijk. De werktafel beschikt over een variabel aantal zuignappen, waardoor het te bewerken product geen risico loopt op botsing. De freesmachine heeft een werkbereik van 5510 x 1620 mm.

Blok Plaatmateriaal is opgericht in Beverwijk in het jaar 1981 en heeft sinds 2013 een tweede vestiging in Ede. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in het leveren en verwerken van decoratief en constructief plaatmateriaal. Zij leveren aan de professionele interieurbouw, project- afbouw en meubelfabrikant. Het assortiment bestaat o.a. uit basisplaten zoals MDF en multiplex. Daarnaast leveren zij HPL van A-merken als Abet Laminati en Formica én fineer van Decospan. Blok Plaatmateriaal streeft naar circulair ondernemen. Met circulair gemelamineerd spaanplaat van Unilin Evola in het assortiment, zetten zij de eerste stap naar een duurzame toekomst.

Voor klanten in de interieurbouw, meubelmakerijen en project-afbouw heeft Blok Plaatmateriaal een modern machinepark om gespecialiseerde bewerkingen uit te voeren zoals het plakken en persen van HPL, zagen, kanten aanlijmen, boren en cnc-frezen. Dit alles met hoge kwaliteit, zonder poespas, met de vaste hand van de vakman. Voor meer informatie over Blok Plaatmateriaal kunt u terecht op www.blokplaatmateriaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.