Platform voor de interieurbouwbranche
Uitbreiding van het Häfele Axilo plintverstelsysteem

Uitbreiding van het Häfele Axilo plintverstelsysteem

Wie bekend is met het Häfele Axilo plintverstelsysteem, weet al hoe fijn dat werkt. Het snel en eenvoudig stellen van stelpootjes zonder te moeten kruipen, bukken en strekken. Häfele ontwikkelde twee nieuwe aanvullingen voor het Axilo assortiment om de Axilo stelpootjes in nóg meer situaties te gebruiken. Met de Axilo Afstandsring kan het verstelsysteem nu ook gebruikt worden bij hoogteverschillen tussen ruwe en afgewerkte vloeren. En met de toepassing van de Axilo Inschroefglijder kunnen nu ook uiterst lage plinthoogtes versteld worden.

Hoogteverschillen overbruggen
Wanneer er sprake is van een hoogteverschil omdat een stelpootje op een ruwe ondervloer geplaatst is maar de afgewerkte vloer vóór het stelpootje stopt, dan kon het Axilo verstelgereedschap niet altijd de draairing goed bereiken. Dat hoogteverschil is nu eenvoudig op te lossen door de Axilo Afstandsring. Door het plaatsen van deze ring ónder het Axilo pootje kan je hoogteverschillen per 10mm verkleinen en zonder problemen het verstelgereedschap weer in lijn plaatsen met de draairing.

Uiterst lage plinthoogtes
Met de Axilo Inschroefglijder kunnen nu ook plinthoogtes vanaf 35mm gesteld worden met het Axilo verstelgereedschap. De Inschroefglijder wordt door middel van een boorgat van ø 35mm in de bodemplaat geperst en met 1 schroef vastgezet. Hierdoor is een plinthoogte haalbaar van 35 tot 48mm.

De Axilo
De Axilo is een revolutionair plintverstelsysteem van Häfele. De combinatie van het Axilo verstelgereedschap met de Axilo plintverstelpoot maakt het stellen van een keuken of meubel tot een eenvoudige zaak. Zonder bukken, kruipen of strekken kan ook een achterste stelpoot eenvoudig bereikt worden. Het Axilo verstelgereedschap kan in elke hoek gepositioneerd en toegepast worden. Daarbij is het mogelijk om vóór de keuken of het meubel te werken, waardoor de waterpas tijdens het stellen in zicht is, wat tijd en energie bespaart. De verstelpootjes zijn beschikbaar voor plinthoogtes vanaf 35mm tot 200mm.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.