Platform voor de interieurbouwbranche
Tweede editie HOUTEQ ruimer van opzet

Tweede editie HOUTEQ ruimer van opzet

Van 28 tot en met 30 november vindt voor de tweede keer de HOUTEQ plaats: het platform voor de hout- en plaatverwerkende industrie. Dit jaar wordt het team van HOUTEQ versterkt  door Van Hoecke en DecoLegno. Thomas Mac Lean vertelt in deze uitgave van Binnenwerk over deze tweede editie. 

Was de eerste editie van HOUTEQ succesvol? En zo ja waar blijkt dit uit?

“De eerste editie van HOUTEQ was zeker een succes! Dit bleek onder andere uit de reacties van de bezoekers. De ongedwongen sfeer werd zeer gewaardeerd. Dit was ook het idee. Daarom hebben wij het bewust geen beurs genoemd. ”

Is het succes van de eerste editie ook en reden om voor een tweede editie te gaan?

“Ja absoluut, het beurslandschap is veranderd. In 2020 vindt de Hout Pro Plus plaats, maar in de tussenliggende periode zijn er geen serieuze alternatieven.  Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan contactpunten op deze schaal, vandaar dat wij de HOUTEQ zien als de enige aanvulling op de Hout Pro Plus.”

De tweede editie duurt drie dagen in plaats van twee dagen. Waarom?

“Wij kregen uit diverse hoeken opmerkingen over de openingstijden. Om iedereen de kans geven om dit mooie evenement te bezoeken zijn de openingstijden verruimd.”

Wij zagen dat twee nieuwe bedrijven zich hebben aangesloten. Wat is daarvan de reden?

“Deze tweede editie maakt het aanbod compleet. Wij zijn trots op het feit dat Van Hoecke en DecoLegno de meerwaarde zien van de HOUTEQ.  Met de segmenten decoratief plaatmateriaal en meubelbeslag bieden wij een totaalconcept rondom de plaat. Het zijn beide toonaangevende bedrijven die goed aansluiten bij de HOUTEQ filosofie. “

Zijn er nieuwe dingen te melden ten opzichte van de eerste editie?

“Ja zonder twijfel, de houtbranche is en blijft dynamisch. Dit zie je terug in de ontwikkelingen. Individueel zullen alle aanwezige bedrijven de bezoekers volledig informeren over de laatste stand van zaken. Daarnaast is het een gezellige bijeenkomst waarbij goede horeca faciliteiten belangrijk zijn. Wij verzorgen graag een hapje en een drankje om hier weer een top evenement van te maken.” 

Hoe kunnen geïnteresseerden zich aanmelden?  

“Alle geïnteresseerden zijn welkom, alleen dient men zich wel van te voren op te geven via onze website
www.HOUTEQ.nl.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.