Platform voor de interieurbouwbranche
Twee nieuwe catalogi van OSTERMANN

Twee nieuwe catalogi van OSTERMANN

Technische toepassing en creatieve vormgeving

Begin september verstuurt Ostermann twee nieuwe catalogi. De ene catalogus is speciaal gericht op de technische toepassing van producten, de andere catalogus bevat alle producten en informatie voor de creatieve vormgeving in keuken-, meubel- en interieurbouw. Tegelijkertijd heeft de kantenspecialist alles “in een nieuw jasje gestoken” met een nieuw logo en bijpassende huisstijl.

Na meer dan 30 jaar in de markt actief te zijn omvat het Ostermann assortiment ondertussen meer dan 50.000 artikelen voor de creatieve keuken-, meubel- en interieurbouw. Zodat de klanten van Ostermann altijd het perfecte product voor hun project vinden, ontstond het idee, beide centrale processen in de meubelbouw – de technische toepassing én de creatieve vormgeving – met elk een eigen catalogus te ondersteunen. Begin september worden de nieuwe catalogi aan de klanten in heel Europa verstuurd.

Technische Toepassing

In de meer dan 1.200 pagina’s bevattende catalogus „Technische toepassing“ vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer alle belangrijke informatie over de functionaliteit, constructie en inrichting van meubels. Hier vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer onder andere meubelbeslag en alle essentiële inrichtingsonderdelen voor moderne keukens, slaap-, woon- of badkamermeubilair. Daaronder bevinden zich natuurlijk ook alle artikelen voor het toepassen van moderne verlichtingssystemen.

Creatieve Vormgeving

In de tweede catalogus „Creatieve vormgeving“ wordt door Ostermann op meer dan 400 pagina’s alle artikelen getoond, om een keuken, een meubel of een geheel interieur een unieke en individuele optiek te geven. Allereerst natuurlijk met een diversiteit aan kanten. Maar dat is nog niet alles. Hier vindt men ook meubelgrepen, innovatieve design oppervlakken, meubelfronten, schuifdeuren of lades op maat. Talrijke artikelen zijn bovendien kant-en-klaar op maat te configureren.

Diversiteit in beeld

Om bij deze verscheidenheid aan producten het overzicht te bewaren, zijn beide catalogi verdeelt in 3 grote hoofdstukken. In de catalogus „Technische Toepassing“ zijn dat de hoofdstukken Constructie, Functionaliteit en Inrichting. De catalogus „Creatieve vormgeving“ is verdeeld in de hoofdstukken Kanten, Vormgeving en Confectie. Een alfabetisch

Alles in een nieuwe look

Met de nieuwe catalogi veranderd ook de presentatie van de onderneming.
Een nieuw vormgegeven logo en een nieuw lettertype maken het doorbladeren en het lezen van de catalogus zeer aangenaam. Hoeveel waarde de onderneming hecht aan het persoonlijk advies en het persoonlijke contact met de klanten, is direct op de eerste pagina’s van de catalogi te zien. Anders ten opzichte van eerdere catalogi zijn, in collageachtige afbeeldingen, Ostermann medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden te zien.

Ook online – altijd actueel

De nieuwe Ostermann catalogi bieden veel service en informatie rondom het uitgebreide assortiment. Voor meer informatie gewoon met een hashtag (#) de naam van het hoofdstuk en het paginanummer van het betreffende product in de zoekfunctie op de homepage van de Online-Shop intypen en men komt met één klik bij het betreffende product.

De nieuwe catalogi kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer direct op de homepage van www.ostermann.eu gratis aanvragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.