Platform voor de interieurbouwbranche
Twee nieuwe catalogi van Ostermann
Met veel nieuwe ideeën en afbeeldingen van praktische toepassingen ondersteunen de Ostermann catalogi de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij de vormgeving, de planning en de verwerking van moderne interieur- en projectinrichting.

Twee nieuwe catalogi van Ostermann

De veelvoud van Ostermann voor de keuken-, meubel- en interieurbouw bestaat uit meer dan 40.000 artikelen. Om de vakman nog meer service te bieden, is er voor elke stap bij het maken van meubels drie verschillende catalogi beschikbaar: Creatieve vormgeving, Technische toepassing en Praktische verwerking. De catalogus „Praktische verwerking“ is compleet nieuw. De catalogus „Creatieve vormgeving“ is geactualiseerd. Beide naslagwerken worden eind april door Ostermann aan klanten verstuurd. Indien men geen exemplaar ontvangen heeft of extra exemplaren wil ontvangen, kan deze vanaf mei via de website aangevraagd worden. Uiteraard kan men ook online door alle catalogi bladeren in het Downloadmenu via www.ostermann.eu

Alles voor de „Praktische verwerking“

De nieuwe catalogus „Praktische verwerking“ bevat de rubrieken kanten, werkplaats en lijmen. Hier vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer het complete assortiment kantenband met alle actuele kleuren en decoren. Zeker de moeite waard is ook de praktische informatie over de verschillende materialen, oppervlakken en structuren, alsook de oplossingen voor de moderne nulvoegtechnologie. Bovendien bevat de catalogus producten, die de keuken-, meubel- en interieurbouwer voor de montage en de finish van een meubelstuk nodig heeft. Hieronder bevinden zich onder andere lijmen en reinigingsmiddelen, maar ook producten voor het verpakken en transporteren.

Alles voor de „Creatieve vormgeving“

In de tweede, geactualiseerde catalogus „Creatieve vormgeving“ worden alle artikelen getoond om een ruimte of meubel een unieke, individuele uitstraling te geven. Direct aan het begin wordt de lezer nieuwe inspiratiewerelden getoond met thema’s als keuken, kantoorruimte, slaap- en badkamer en winkelinrichting. Daarna volgt een veelvoud aan designproducten. Hieronder bevinden zich niet alleen een uitgebreid assortiment aan meubelgrepen en het verder uitgebreide verlichtingsassortiment, maar ook talrijke eyecatchende oppervlakken met hout- of steenoptiek. Bovendien zijn de nieuwe natuurlijke en duurzame RollDecoren heel interessant voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer.

Drie stappen – drie catalogi

Vormgeven, toepassen en verwerken … geheel passend bij de drie stappen voor de meubel- en interieurbouw zijn er nu ook drie verschillende catalogi van Ostermann. In aanvulling op de twee beschreven nieuwe catalogi is en blijft de catalogus „Technische toepassing“ met alle belangrijke informatie voor het voorbereiden, maken en technisch uitvoeren van een meubel geldig.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.