Platform voor de interieurbouwbranche
Twan & Twan: van jongensdroom tot innovatieve speler in het topsegment
Fotograaf: Heesen Yachts en David Churchill.

Twan & Twan: van jongensdroom tot innovatieve speler in het topsegment

De realisatie van ruim 52 unieke exterieurmeubels op project Cosmos: een 80 meter lang superjacht compleet met helikopterplatform, zwembad van 7 meter en een royale beachclub. Of de realisatie van ontwerpen van toparchitecten die internationale media-aandacht krijgen. Veel interieurbouwers kunnen alleen dromen van dit soort unieke projecten. Dat geldt niet voor de bouwers van Twan & Twan. Voor hen zijn deze projecten de dagelijkse realiteit. Niet voor niets dat het bedrijf onlangs haar werkplaats uitbreidde en koos voor een nieuwe bedrijfsnaam.

Twan van den Heuvel en Twan van den Bogaart bij het vernieuwde pand

Twans is de nieuwe naam van de Udense interieurbouwer die tot voor kort als Twan & Twan bekend stond. Een nieuwe naam, met een vertrouwde klank in een nieuw jasje. Een naam passend bij de groeiende organisatie en haar ambities. Want ook al staan Twan van den Heuvel en Twan van den Bogaart nog steeds aan het roer van deze topspeler in de luxe interieurbouw, het bedrijf staat inmiddels voor zoveel meer dan het specialistische vakmanschap dat deze twee vrienden 13 jaar geleden inbrachten. Vele projecten verder en nadat ze voor de vierde keer uit hun jasje zijn gegroeid, breidde ze onlangs hun werkplaats uit tot 2650 vierkante meter, inclusief een eigen interieurspuiterij. Dit biedt letterlijk ruimte om samen met een team van 30 vakspecialisten de meest omvangrijke projecten te realiseren.

Collega’s checken het exclusieve interieurwerk

Grensverleggend vakmanschap

Professioneel en vakkundig waren ze altijd al. Daardoor deed Twan & Twan al snel mee in het topsegment van de exclusieve interieurbouw voor superjachten en luxe villa’s. Dat ze in dit segment een goede reputatie hebben opgebouwd, dankt het bedrijf vooral aan hun grenzeloze aanpak in denken en doen. “Architecten van over de hele wereld bedenken de meest bijzondere interieurs met luxe materialen, unieke vormen en kleine details”, zegt Twan van de Heuvel. “Onze klanten verwachten topkwaliteit en daarvoor zoeken wij de grenzen van ons vak op. We zoeken naar de beste technische oplossing, een passende materialenmix en geschikte bewerkings,- en afwerkingstechnieken. Allemaal in eigen huis. Zo leggen wij de lat steeds hoger en blijven we ontwikkelen en innoveren, vandaag en morgen.”

Uitgelasert fineer vormt een exclusief patroon
nieuwe logo Twans

Nieuwe naam, vertrouwde klank

Het bedrijf gaat verder onder de naam Twans. Een naam met een internationaal karakter, passend bij de ambities en de groei van de organisatie. Ook een naam met een vertrouwde klank die verwijst naar de twee eigenaren en onderstreept dat het bedrijf zelf niet verandert. De nieuwe huisstijl zorgt voor een fris jasje wat beter past bij de huidige organisatie. “Vrij vertaald betekent Twans ‘de onschatbare’. En dat is precies waar wij voor staan. Met ons werk willen we van onschatbare waarde zijn, de wereld letterlijk een stukje mooier maken en de meest bijzondere designdromen tot leven wekken. Daar doen wij het bij Twans voor,” aldus Twan van den Heuvel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.